Οτι ακούσθηκε απο τα έδρανα …

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΑΛΙΕΥΜΑΤΑ του Μιχάλη Παναγιώτου 1η Ψαριά ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ!…Με καφενειακού τύπου εκφράσεις, εκτός ορίων, ο Βενιζέλος αντέδρασε στην βόμβα Καμμένου «θα πληρώσετε όλοι, για τα εγκλήματα που έχετε κάνει»…
2η Ψαριά Βενιζέλος,
Βενιζέλος, παρά τα κιλά του, πετάχτηκε σαν ελατήριο από την θέση του. Σχεδόν χοροπηδούσε, στα έδρανα της γαλαρίας.

3η ψαριά Ο Τέλειος εξευτελισμός των θεσμών της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ,ότι κατάντησαν το ναό της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ σε στάβλο του ΑΥΓΕΙΑ!!!
4η Ψαριά Η νομοθετική εξουσία,σ’ενα ντελίριο, χειροκροτημάτων από <τους πατέρες του (…) >στον ΑΡΧΗΓΟ,κραυγές,και αποχώρηση των πολιτικών στρουμφακίων-αρθροποδων, μόλις ο ΑΡΧΗΓΟΣ αποχωρούσε από την αίθουσα περιφρονώντας τον ΘΕΣΜΟ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες,γιατί ουσιαστικά τον λαό αφορούσε που περίμενε να ενημερωθεί ,και αντ’αυτού έβλεπε τις αθλιότητες των ΑΘΛΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ τα ΤΣΙΡΑΚΙΑ του ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ,να μην σέβονται τον κάθε ομιλητή, του κάθε κόμματος όταν ανέβαινε στο ΒΗΜΑ-εξεδρα της ΒΟΥΛΗΣ για να μιλήσει!!!
5η Ψαριά Ρε άθλιοι ,μέσα σε ένα χρόνο δείξατε ότι είσαστε χειρότεροι από τους άλλους που είχαν καταβαραθρόσει όλα τα χρόνια τον θεσμό του κοινοβουλίου!!! Όταν εκλέγεστε  βουλευτές για να  είστε παρόντες,και αντί να τιμήσετε και να σεβαστείτε τον θεσμό τον ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΤΕ, τον κάνατε σαν τα ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΜΟΥΤΡΑ σας,και πασαρέλα του ΣΙΡΗΝΑΚΗ!!! ΤΑ λεφτά και όσα προνόμια απολαμβάνετε,εσείς και οι οικογένειές σας, ρε ΑΘΛΙΟΙ,πίσω στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ,δεν σας αξίζουν!!!

Ο Θαλασσινός

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.