Όλα έτοιμα για την μεγάλη συναυλία Αλληλεγγύης στο Καλλιμάρμαρο

Facebook
Twitter
LinkedIn

 

επιμέλεια Λαμπριάνα Κυριακού

Όλα έτοιμα στο Καλλιμάρμαρο για την Μεγάλη Συναυλία Αλληλεγγύης που θα γίνει την Πέμπτη 16 Ιουνίου με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων.

 

Η Εξέδρα που θα δεχθεί εννιά από τις σημαντικότερους καλλιτέχνες  της χώρας μας και θα τραγουδήσουν τα ωραιότερα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου, έχει στηθεί ήδη.

 

Χάρις Αλεξίου, Ελένη Βιτάλη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Σταμάτης Κραουνάκης, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ηρώ Σαϊα

Το  «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζοντας αμείωτα την προσπάθεια για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας  απευθύνθηκε στο Σταύρο Ξαρχάκο –  λάτρη της αισθητικής και δημιουργικής έκφρασης, για τη διοργάνωση μιας μεγάλης συναυλίας.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τον Ελληνισμό και με κοινό όραμα την αλληλεγγύη και την αξιοπρέπεια, ο συνθέτης με την ιδιαίτερη κοινωνική δράση ανταποκρίθηκε θετικά και μαζί του ενώθηκαν οι μεγάλες φωνές της Ελλάδας με την ίδια ζέση και ευαισθησία και έδωσαν το παρόν στην πρόσκληση αυτή.

 

Να τονίσουμε:

Η στάση εργασίας των ΜΜΜ που ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη,  από τις 12:00 έως 17:00, δεν  επηρεάζει την παράταση που δόθηκε από τον ΟΑΣΑ, για την λήξη της βάρδιας,   τις προηγούμενες μέρες, για την διευκόλυνση την επιστροφή του κοινού που θα παρακολουθήσει τη Συναυλία. ΜΕΤΡΟ, ΤΡΑΜ, ΤΡΟΛΕΪ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ θα λειτουργήσουν  μέχρι τη 1:00 το βράδυ…

 

Το εισιτήριο εισόδου ανέρχεται στα 5 ευρώ (προπώληση) και στα 7 ευρώ στην είσοδο.


το σημαντικότερο,  όλοι μπορούμε να προσφέρουμε λίγα τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που έχουν περισσότερη ανάγκη.

 

Ραντεβού στο Καλλιμάρμαρο στις 21:00μ.μ … οι πόρτες θα ανοίξουν από τις 19:00μ.μ

 

Η πιο κάτω φωτογραφιες ειναι της Ευαγγελίας Θωμακου…

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.