Νεκροί εγκέφαλοι στο διαδίκτυο

Facebook
Twitter
LinkedIn

της Δήμητρας Γκουντούνα

Ανελέητοι, παλιάνθρωποι, χαμαιλέοντες της πολιτικής και του διαδικτύου, αποδεικνύεται  ένα  κομμάτι του Λαού μας.

Κι΄ ακόμη από την άλλη βλέπεις ένα κομμάτι εύπιστων που από το βάρος της καθημερινότητας καταπίνει αμάσητα ότι του σερβίρουν. Και εκείνο το υγιές το μεγαλύτερο θα έλεγα εγώ, κομμάτι. παρακολουθεί τα τεκταινόμενα κουνώντας το κεφάλι. Λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσουμε το παιδάκι και τον πατέρα που πνίγηκαν σ΄ αυτό το φρικτό δυστύχημα  αρρωστημένα μυαλά έβαλαν στην μηχανή της μπόχας τους ότι υπουργοί ήταν στο ταχύπλοο και για αυτό δεν ακούμε τα ονόματα των συνεπιβατών του «οδηγού» του ταχύπλοου.

Οι χαβαλετζήδες έκαναν πονηρές σκέψεις λέγοντας ότι θα είχε δίπλα του κάποια δίμετρη και οι πιο έξυπνοι βρήκαν χαραμάδα για να κάνουν αντιπολίτευση. Ναι αντιπολίτευση πάνω στα πτώματα τεσσάρων ανθρώπων που ο χαμός τους πόνεσε όλους μας και ας τους γνωρίσαμε μέσα από τις ειδήσεις. Κανένας όμως σεβασμός από μέρους μας.  Έλεος πια συνάνθρωποι. Έλεος. Υπάρχει σπίτι στην Αίγινα υπουργών ; Ε.. αυτοί ήταν μέσα. Δηλαδή άμα το δυστύχημα θα γινόταν στην Πύλο θα λέγαμε ότι μέσα ήταν ο Σαμαράς ;Τι φτήνια και αρρώστια θεέ μου…

Με κάποια ανακούφιση άκουσα ότι υπάρχει αντίδραση- επιτέλους – από την κυρία  Γεροβασίλη η οποία απευθύνθηκε στους αρμόδιους της υπηρεσίας , για το ηλεκτρονικό έγκλημα ώστε αυτοί που κάνουν ‘’γλέντι’’ πάνω στα πτώματα των συνανθρώπων μας να βρεθούν και να τιμωρηθούν ανάλογα. Και ναι θα βρεθούν .Γιατί κατά κοινή ομολογία ο προϊστάμενος του ηλεκτρονικού εγκλήματος ς είναι πάνω από κόμματα και εκπληκτικά ικανός. Και Ναι  δόθηκαν τα ονόματα των συνεπιβατών του ταχύπλοου όλοι πάνω από 70 .Ούτε δίμετρες ούτε πολιτικοί .Μούδιασαν οι ‘’κρεατομηχανές’’, υποχώρησαν τα σκουπίδια του διαδικτύου και κάποιοι δημοσιογράφοι που θέλαν να κάνουν επιτυχία κατάπιαν τη γλώσσα τους.

Σήμερα, λοιπόν σταμάτησε η βωμολοχία , αλλά …  η σκιά παραμένει. Και αν και αυτή τη φορά σ’ ένα γεγονός που μας συγκλόνισε όλους -ο θάνατος τεσσάρων ανθρώπων –  δεν τιμωρηθούν αυτοί που σκέφθηκαν να κάνουν αυτή την πλάκα , τότε θα είμαστε άξιοι της τύχης μας. Αλλά πολύ περισσότερο θα γνωρίσουν την απόλυτη απαξία οι πολιτικοί-όλων των παρατάξεων- που έχουν αφήσει ανοιχτές τις πόρτες πάνω από τους υπονόμους των εκλογικών πελατών τους. Και δεν είναι άλλοι από εκείνους που με την ίδια ευκολία πηδούν από κόμμα σε κόμμα και από ρουσφέτι σε ρουσφέτι.

Κύριε Σφακιανάκη αποκαλύψτε εσείς τους επικίνδυνους αυτούς τυμβωρύχους της κοινωνικής μας ζωής.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.