Μόλις Χώρισαν Μπουλέ και Μπεγνής… σείστηκε η σκηνή του Θεάτρου Κιβωτός (photos)

Facebook
Twitter
LinkedIn

της Λαμπριάνας Κυριακού

Το πότε άρχισε η παράσταση κανείς δεν κατάλαβε,  αφού οι ηθοποιοί διασκέδαζαν από ώρα πάνω στην σκηνή παρασύροντας και το κοινό μαζί τους, μέχρι να καθίσουν οι αργοπορημένοι.

Το ξεκαρδιστικό έργο των  Βασίλη Μυριανθόπουλου και   Βαγγέλη  Χατζηνικολάου,  «Μόλις Χώρισα» γύρισε πολύ καλύτερο και ανανεωμένο στη Σκηνή του Θεάτρου Κιβωτός.

 

‘Ένα έργο που φλερτάρει  με το μιούζικαλ και αποτελείται από  τραγούδια της δεκαετίας του  1970 – 80.  Ένα  Μουσικοθεατρικό  που είναι πολύ καλύτερο από την ομώνυμη ταινία  που βγήκε στους κινηματογράφους το 2008, κι ας βασίζεται  στην ίδια ιστορία.

Ένα πάρτι γενεθλίων  στην Ηλέκτρα, Νάντια Μπουλέ, αλλάζει ρυθμό όταν ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή  από τον Πέτρο,  Μέμο Μπεγνή, φέρνει τα πάνω κάτω,  αφού της ζητάει να χωρίσουν. Ποιος είδε την Νάντια Μπουλέ και δεν  ξετρελάθηκε.


Ποιος είδε την Σόφη Ζαννίνου και δεν υποκλίθηκε στην ενέργεια της, στην φωνή της και στην μαγεία της.

Μια χαλαρή παράσταση που αλλάζει για δυο ώρες,  την καθημερινότητα του θεατή. Χαρίζει μπόλικο γέλιο και διασκεδάζει το κοινό με  τραγούδι.

Ο Dj  Con Cept βρίσκεται  ζωντανά στη σκηνή. Ο Μέμος Μπεγνής μας συνεπαίρνει με τις φωνητικές ικανότητες του. Μπροστά μας εξελίσσονται δυο σκηνές. Το Χάος που υπάρχει στο σπίτι της Ηλέκτρας αλλά και το κλαμπ στο οποίο  δουλεύει ο Πέτρος.

Στην Σκηνή περιφέρετε και ένας Ισπανός που βρέθηκε “τυχαία” στο δωμάτιο της Λου – Αντιγόνης Ψυχράμη – γυμνός.  Χαμός!!

Το κουδούνι χτυπάει και εμφανίζεται η Μαρια Γεωργιάδου, ως ντίλερ  της Tuppwerware φέρνοντας μαζί της  το απόλυτο χάος που φροντίζει ο Ορφέας Παπαδόπολος, να βάλει μια τάξη στην τρέλα.

Θα τα καταφέρει;


Στο διάλειμμα λοιπόν μέσα έξω από  το θέατρο, περιφέρετε  και ένα πίτσα boy, κρατώντας πίστες στο Χέρι. Ψάχνει την Ηλέκτρα, μα όταν την βρίσκει, φροντίζει  η Λου να τον κάνει να ξεχάσει όχι μόνο τι έψαχνε αλλά και γιατί γεννήθηκε.

Και πολλά άλλα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης που θα τα ζήσετε όταν πάτε στο Θέατρο Κιβωτός.. Εμείς πήγαμε και σας χαρίζουμε ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό, από τις στιγμές των πρωταγωνιστών στην σκηνή.


Παίζουν:

Μέμος Μπεγνής, Νάντια Μπουλέ, Σόφη Ζαννίνου, Μαρία Γεωργιάδου, Ορφέας Παπαδόπουλος, Αντιγόνη Ψυχράμη, Δημήτρης Λιακόπουλος, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Αντώνης Σταμόπουλος, Γιάννης Μανιατόπουλος, Αλεξάνδρα Σπύρου, Μαρία Δελετζέ, Φένια Ζαχαρίου, Μιχάλης Κουναλάκης, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Αλέξανδρος Έντμαν.


Κείμενο: Βασίλης Μυριανθόπουλος και Βαγγέλης Χατζηνικολάου

Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος

Σκηνικά: Ηλίας Γαβριήλ, Βασίλης Καραργύρης

Κοστούμια: Θανάσης Γκασιόνης

Χορογραφίες: Άννα Μαγκου

Ενορχήστρωση και Επιμέλεια Μoυσικής: Kon Cept

 


Φωτισμοί: Βασίλης Καραργύρης

Μακιγιάζ: Βασίλης Γκέλης

Επιμέλεια μαλλιών: Γεώργιος Δουδέσης

Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης

Βοηθός σκηνοθέτη: Τάκης Παρασκευόπουλος


Γραφιστικά: Γιάννης Γεωργιάδης

Παραγωγή: Φιλοθέατον Ε.Ε.

 


Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.