TA NEA απο αυριο και πάλι στα περίπτερα…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δικαιώνονται οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ με απόφαση που εξέδωσε το πρωτοδικείο της Αθήνας. Ειδικότερα, η πρόεδρος Πρωτοδικών Βασιλική Μπάστα αποτιμώντας τα νέα στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναστέλλει ουσιαστικά την ισχύ της προηγούμενης προσωρινής διαταγής. Παράλληλα, με την απόφαση της διατάσσει την αποδέσμευση του τραπεζικού λογαριασμού που διατηρεί ο ΔΟΛ στην Alpha Bank προκειμένου να εξασφαλιστούν τα αναγκαία «για την λειτουργία της επιχείρησης και την έκδοση των ιστορικών εντύπων.

Αναφέρει στην απόφασή της η πρόεδρος: «διατάσσω την αποδέσμευση του τραπεζικού λογαριασμού στην Alpha Bank προκειμένου κάθε κατατεθισσόμενο από την έκδοση της παρούσας και εφεξής σε αυτόν τον λογαριασμό ποσό είτε από την εταιρείας Άργος ΑΕ είτε από τρίτους οφειλέτες της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΔΟΛ να διατίθεται ελεύθερα από την τελευταία αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες της εξακολούθησης της λειτουργίας της επιχείρησης και ειδικότερα για την κάλυψη των εξόδων λειτουργία της και την καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων σε αυτήν”.

Τέλος με την ίδια απόφαση η δικαστική λειτουργός απαγορεύει οποιαδήποτε μεταβολή ή διάθεση οποιουδήποτε άλλου περιουσιακού στοιχεία του ΔΟΛ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι εργαζόμενοι επέστρεψαν στα γραφεία τους και σύμφωνα με πληροφορίες αύριο θα γίνει προσπάθεια να κυκλοφορήσουν κανονικά «Τα Νέα».

«Μια πρώτη μικρή νίκη. ΤΑ ΝΕΑ Αύριο πάλι στα περίπτερα», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο σημερινός διευθυντής της εφημερίδας Παναγιώτης Λάμψιας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.