Πόση ακόμη υποτέλεια, συμπατριώτες;;;

Facebook
Twitter
LinkedIn

Του Μιχάλη Παναγιώτου.

Ιδού ο απίστευτος  διάλογος μεταξύ των δύο Ελλήνων Ευρωβουλευτών πρώην δημοσιογράφων, ενώπιον των Ευρωπαίων συναδέλφων τους,

 


για να αναδειχθεί και τυπικά όλο το συμφωνημένο σχέδιο του ΕΛΚ για να πέσει έξω η Ελληνική αξιολόγηση με μοναδικό σκοπό να ανατραπεί η πρώτη αριστερή κυβέρνηση στην Ευρώπη που χαλάει την κανονικότητα της Ευρωζώνης όπως την αντιλαμβάνονται στο νεοφιλελεύθερο ιερατείο των Βρυξελλών! Μετά την επίσης δημοσιογράφο Μ Σπυράκη,ήρθε και ο Γ Κύρτσος να συνταχθεί πλήρως με τις τριτοκοσμικές απαιτήσεις του ΔΝΤ και τα σχέδια των πλέον συντηρητικών και σκοτεινών κέντρων της Ευρωζώνης!
“Την βασική ευθύνη για την καθυστέρηση έχει η κυβέρνηση Τσίπρα”…
Μπράβο Γιώργο !!!

Απάντηση του Στ Κούλογλου:
«Πριν από λίγο, ο κ. Ντομπρόβσκις είπε ότι υπάρχουν θετικά οικονομικά στοιχεία. Προχθές ο κ. Ντάισελμπλουμ είπε ότι η απόδοση ήταν μεγαλύτερη από τα αναμενόμενα. Τις προάλλες ο κ. Γιούνκερ είπε ότι η Ελλάδα έχει κάνει τρομερές αλλαγές. Ο κ. Μοσκοβισί είπε ότι έχουμε κάνει περισσότερες αλλαγές από οποιαδήποτε άλλη χώρα. Μόνο εσείς κατηγορείτε την ελληνική κυβέρνηση. Θα ήθελα να μου πείτε τι από τα δύο ισχύει: Ή εσείς διαστρέφετε την αλήθεια για φτηνούς πολιτικούς λόγους, ή οι κ.κ. Γιούνκερ, Μοσκοβισί, Ντομπρόβσκις και Ντάισελμπλουμ προσχώρησαν στο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.