Είδαμε την παράσταση “Μια μέρα Ξύπνησα” με την Ευρυδίκη σε σκηνοθεσία Δ. Μαλισσόβα

Facebook
Twitter
LinkedIn

της Λαμπριάνας Κυριακού

Στην άκρη των βλεφάρων  ένα δάκρυ κρέμεται και πέφτει όταν η  αυλαία κλείνει,  ολοκληρώνοντας έτσι  την πρεμιέρα της παράστασης του Δημήτρη Μαλισσόβα, «Μια μέρα ξύπνησα» με την Ευρυδίκη στο ρόλο της «Γυναίκας» της Μητέρας του κοριτσιού, της ανώτατης αυτής φύσης που ο ψυχισμός της – χωρίς υπερβολές – συντηρεί το σύμπαν.


Μια παράσταση που αποτελείται από τραγούδια καρδιάς, εμβληματικά, αξεπέραστα με αποστολέα την Ευρυδίκη και παραλήπτη κάθε άνθρωπο που έχει ζήσει δίπλα σε μία γυναίκα, για κάθε γυναίκα που γνωρίζει τι σημαίνει γυναικεία ψυχή. Στο μαύρο και στο άσπρο, πέπλο της.

 

Η Ευρυδίκη εκπλήσσει ευχάριστα. Κάθε της βήμα και μια επιτυχία. Τις υποκριτικές της ικανότητες της είχα διακρίνει από το 2014, στην παράσταση της Κέλλυς Σταμουλάκη, «Ακροβάτες της Τύχης». Η αγαπημένη τραγουδίστρια  διανύει χιλιόμετρα στη σκηνή και είναι καλά να το λέμε και να το ξαναλέμε.

Στην παράσταση «Μια μέρα Ξύπνησα» που θα παίζεται για λίγες παραστάσεις, κάθε Δευτέρα στο Passport Κεραμεικός, η Ευρυδίκη «τρυπώνει» μέσα στον κάθε θεατή με τραγούδια που γράφτηκαν για τον Έρωτα και την αγάπη, λόγια του  Τσέχωφ, της Βιρτζίνια Γουλφ, της Σάρα Κέιν.

Μαζί της επι σκηνής η Κατερίνα Τσάβαλου. Η Ηθοποιός δεν τραγουδάει, είναι η άλλη όψη της γυναίκας.  Η χροιά της φωνής της,  ντύνει με συναίσθημα όλη την βραδιά, είναι το σεκόντο της  παράστασης.  Υποκριτικά ξέρουμε την Κατερίνα Τσάβαλου, δεν κάνει ποτέ εκπτώσεις.

Ωστόσο, αποχωρείς με μαλαματένια  αισθήματα  από την παράσταση.  Οι Ενορχηστρώσεις του Λευτέρη Πουλιού είναι ο παλμός της παράστασης που αγγίζει τον παλμό του θεατή και ζωγραφίζει τον πεζό – συναισθηματικό –  λόγο  του Δημήτρη Μαλισσόβα.

Μην το χάσετε!!

Το βράδυ της Δευτέρας, στο Passport, εκτός από το κοινό,  βρέθηκαν για να απολαύσουν την επίσημη πρώτη της  παράστασης του Δημήτρη Μαλισσόβα, άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο.

Είδαμε: Γιώργο Θεοφάνους, Παναγιώτη Μπουγιούρη, Ευσταθία, Κέλλυ Σταμουλάκη, Σπύρο Μπιμπίλα, Ελενα Γιωργανά, φίλοι  δημοσιογράφοι κλπ.



Παίζουν οι μουσικοί: Ευαγγελία Μαυρίδου – πιάνο & Allegria String Quartet


Επιμέλεια Κοστουμιών: Νάσος Λουίζος

Κοστούμια Ευρυδίκης & Κατερίνας Τσάβαλου by Stelios Koudouνaris

Σκηνογραφία: Έλενα Δάβαρη

Posters Design: Davaris Creative

Φωτογραφία αφίσας: Bob Katsionis

Επιμέλεια Παραγωγής: Αλέξανδρος Ζώης


 

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ”

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΕΥΡΥΔΙΚΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΒΑΛΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΡΙΓΓΑΣ-ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ

ΚΕΙΜΕΝΑ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΛΙΣΣΟΒΑΣ

 

Info:

Τιμές εισιτηρίων: 14 ευρώ (το εισιτήριο δεν περιλαμβάνει ποτό)


Passport Κεραμεικός Upstairs

Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα

τηλ. κρατήσεων 2105222203

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.