“Η ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ” |Έρχεται το χειμώνα με την υπογραφή του Μάκη Δελαπόρτα

Facebook
Twitter
LinkedIn

 

Η νέα μουσική παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα έρχεται τον Οκτώβρη σε κεντρικό Αθηναϊκό θέατρο!


Ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα με αυθεντικά κείμενα των σπουδαιότερων επιθεωρησιογράφων, που άφησαν εποχή στην ιστορία του Ελληνικού θεάτρου, αφιερωμένο στα 100 χρόνια επιθεώρησης!

“Η ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ”, με αποσπάσματα και αναφορές σε παραστάσεις-σταθμούς τής εποχής που το είδος τής επιθεώρησης, γνώρισε την πλήρη άνθιση και ακμή του, έρχεται να συστήσει στους νεότερους και να θυμίσει στους πιο παλιούς, τον μοναδικό “αλά Ελληνικά” συνδυασμό  της κοινωνικοπολιτικής σάτιρας με το γκλάμορους θέαμα των Παρισινών καμπαρέ!

Αστραφτερά κοστούμια με κρινολίνα, φτερά, πούπουλα, μποά, φράκα και ημίψηλα καπέλα,  μπαλέτα, ορχήστρες, μεγαλοπρεπείς σκάλες, φαντασμαγορικά σκηνικά, αυθεντικές μουσικές και τραγούδια και πλειάδα γνωστών ηθοποιών και τραγουδιστών του σημερινού μουσικού μας θεάτρου έρχονται να μας ταξιδέψουν αυτό το χειμώνα με την υπογραφή του Μάκη Δελαπόρτα στον κόσμο της “ΚΥΡΙΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ” !… από τα “Παναθήναια” της Μαρίκας Κοτοπούλη και τους μεταγενέστερους “κολοσσούς” του είδους όπως: Ρένα Βλαχοπούλου,  Άννα Καλουτά,  Σπεράντζα Βρανά,  Ζωζώ Σαπουντάκη, Βασίλης Αυλωνίτης, Ορέστης Μακρής, Ρένα Ντορ, Σοφία Βέμπο και τόσους ακόμη, μέχρι και τους σταρ των νεότερων χρόνων!

Μέσα στον χώρο του θεάτρου οι θεατές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να θαυμάσουν μια έκθεση με αυθεντικά κοστούμια από σπουδαίες επιθεωρήσεις των “χρυσών” εκείνων χρόνων!

Ας βάλουμε λοιπόν τα “καλά” μας  αυτό το χειμώνα, αφού μας περιμένει να την συνοδεύσουμε στον υπέροχο, νοσταλγικό κόσμο τής δικής της μαγείας… “Η ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ”!!!

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.