Μας προκαλούν με χυδαίο τρόπο συνεχώς οι Τούρκοι…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σε χυδαίες δηλώσεις προχώρησε σήμερα ο  κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Απο την Βουλή έστειλε μήνυμα στον Ελληνα Πρωθυπουργό.Είπε :”Ο βυθός της θάλασσας ειναι γεμάτος απο τους παπούδες σου…” Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, το κεμαλικό-ακροδεξιό Κόμμα Εθνικιστικού Κινήματος (MHP), ο Μπαχτσελί ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας σχολιάζοντας τις δηλώσεις που είχε κάνει την περασμένη Παρασκευή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις Βρυξέλλες, ο οποίος είχε πει, μεταξύ άλλων, ότι αν η Τουρκία κάνει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, θα είναι σαν να πυροβολεί τα πόδια της.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί είπε: «Ο Τσίπρας νομίζει ότι το τέρμα είναι άδειο. Αυτό το άτομο στις Βρυξέλλες, χωρίς να κοκκινίσει στο πρόσωπο, δήλωσε ότι η Τουρκία θέλει θερμό επεισόδιο. Είπε μάλιστα ότι αν η Τουρκία κάνει τέτοιο, θα είναι σαν να πυροβολεί τα πόδια της. Είχε τέτοιο θράσος. Όλος ο κόσμος ξέρει πάντως ποιοι έριξαν σφαίρες εθνικής υπερηφάνειας και ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες όσων μιλούν με τέτοια κενά λόγια».

Υπενθυμίζεται πως Ερντογάν και Μπαχτσελί έχουν συμφωνήσει για εκλογική συνεργασία εν όψει των προεδρικών και βουλευτικών εκλογών του 2019.

Αναμένονται εξελίξεις στο θέμα των 2 στρατιωτικών

Στη Σύνοδο της Βάρνας μπορεί ο Ταγίπ Ερντογάν να μη δεσμεύθηκε σε τίποτα, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ Μανώλη Κωστίδη, υπάρχουν πληροφορίες ότι είναι πολύ πιθανό να εξεταστεί σε λίγες ώρες το θέμα της προφυλάκισης του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη.

Υπενθυμίζεται πως το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είναι κανονικά προγραμματισμένο να εξεταστεί από το δικαστήριο της Αδριανούπολης την Παρασκευή 30 Μαρτίου. 

Ωστόσο, ακόμα κι αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για επίσπευση της συνάντησης των δικηγόρων του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη με τον εισαγγελέα της Αδριανούπολης, αυτό δεν συνιστά αποφυλάκιση των στρατιωτικών.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.