Πέθανε η Τζέσυ Παπουτσή…

Facebook
Twitter
LinkedIn

-Η Τζέσυ με την στεντόρεια φωνή με το χιούμορ και την μεγάλη καρδιά  έφυγε σήμερα, από την ζωή  σ΄ηλικία 62 ετών. Αγαπημένη ηθοποιός ,συναισθηματικός άνθρωπος πάντα με γέλιο και μ΄εκείνη τη φωνή που  καθε φορά που σου μίλαγε ήτανε ρόλος. Τον τελευταίο καιρό τα προβλήματα με την υγεία της χειροτέρευσαν. Νοσηλευόταν στο Γ. Γεννηματάς με όγκο στο κεφάλι – Είχε υποβληθεί πριν 3 ημέρες σε νέα εγχείρηση.Δεν τα κατάφερε.

Η Τζέσυ Παπουτσή η αγαπημένη ηθοποιός ερμήνευσε πολλους και σημαντικούς ρόλους στο θέατρο που ηταν και η αδυναμία της πάνω απο 38 χρόνια.Τα είκοσι χρόνια στο Εθνικό μας Θέατρο.Οταν βγήκε στο ελεύθερο θέατρο ειχε την δυνατότητα να εμφανίζεται και στην Τηλεόραση και έγινε πολύ αγαπητή στον κόσμο με τους ρόλους που σκόρπιζαν γέλιο. 

Τον τελευταίο καιρό η κατάσταση της υγείας της ήταν πολύ κακή καθώς έπασχε από όγκο στο κεφάλι και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Μάλιστα πριν τρεις ημέρες είχε υποβληθεί σε νέο χειρουργείο.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, μετρώντας στο «σανίδι» σχεδόν 40 χρόνια.

Ήταν παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό και στιχουργό Γιάννη Μάνιο. Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος της, καθώς την πρώτη φορά είχε παντρευτεί τον επίσης ηθοποιό Θάνο Καληώρα και έχουν αποκτήσει ένα γιο τον Γιώργο Καληώρα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.