Τα φινετσάτα καπέλα της Χριστίνας Λυμπεροπούλου στο aVecnews.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα καπέλα της απογειώνουν εντυπωσιακά το  στυλ κάθε γυναίκας. Η μοντέρνα σχεδίαση,  τα χρώματα των μεταξωτών υφασμάτων που χρησιμοποιεί ειναι σαν τα ξωτικά πουλιά που σε γοητεύουν.

Η Χριστίνα Λυμπεροπούλου “by Christina. L”  είναι η “Κυρία των Καπέλων”, που ωραιότερα τους δεν βρίσκεις στην Ελλάδα.  Έχει πάρει το ποιο θερμό χειροκρότημα σε επιδείξεις μόδας αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές. Σχεδιάζει επίσης πασμίνες και παρεό. Δημιουργίες της, έχουν φορέσει η διακεκριμένη μέτζο σοπράνο, Κασσάνρα Δημοπούλου στην όπερα Classica της Γερμανίας και η επίσης κορυφαία μέτζο σοπράνο της Λυρικής Σκηνής, Λυδία Αγγελοπούλου

 

μιλάει στην Έλντα Γεωργοπουλου

Ε.Λ: Κυρία Λυμπεροπούλου πείτε μας,  υπήρχε παράδοση στο σπίτι  σας στην “τέχνη του καπέλου; Πώς γεννήθηκε η ικανότητα σας;

Χ.Λ: Στον ευρύτερο κύκλο της οικογένειας μου δεν υπήρχε κάποια άμεση σχέση με τη τέχνη του καπέλου. Η μόνη σχέση ήταν με το να φοράνε καπέλο η γιαγιά μου, η μητέρα μου καθώς και συγγενείς προερχόμενοι κατά κύριο λόγο από τη Σμύρνη. Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου θεωρούσα το ωραίο και προσεγμένο ντύσιμο στάση ζωής και έμαθα να σέβομαι οτιδήποτε καλαίσθητο και αυθεντικό μέσα από τα μάτια των γονιών μου που με διαρκή προσπάθεια μας προσφέρανε ερεθίσματα και βιώματα ώστε να καλλιεργήσουμε και να αγαπήσουμε την πολιτισμική μας κουλτούρα. Βασικό κομμάτι των παιδικών και εφηβικών μου αναμνήσεων είναι εικόνες από τη μουσική, κινηματογραφική και θεατρική μου παιδεία όπου το καπέλο λειτουργούσε ως ένα αντικείμενο που νοηματοδοτούσε και έδινε υπόσταση σε φανταστικούς και λογοτεχνικούς χαρακτήρες. Αυτό με έκανε να αγαπήσω το καπέλο καθώς για εμένα ήταν πάντα ένα βασικό κομμάτι μιας ενδυματολογικής πρότασης και συνεχίζω να το θεωρώ αναπόσπαστο αξεσουάρ στο γυναικείο ντύσιμο.

Ε.Γ: Είστε μια  δυναμική γυναίκα, έχετε πολλές συμμετοχές σε φιλανθρωπικά gala/ παναθηναικη/αθηναιδες/καλλιπατειρα/πως τα προλαβαίνετε ολα αυτα;

Χ.Λ: Όλα μπορούν να γίνουν όταν δεν υπάρχει μιζέρια. Όταν για κάθε τι που κάνεις η επιδιώκεις δεν αναλώνεσαι σε αέναες αναλύσεις, πρέπει και γιατί αλλά επικεντρώνεις τις δυνάμεις σου σε αυτό που πραγματικά θέλεις να κάνεις. Η ζωή δεν πρέπει να σε κυνηγάει αλλά αντίθετα ο κάθε άνθρωπος πρέπει να κυνηγάει τη ζωή και να όνειρα του και αυτό για μένα είναι στάση ζωής με βασικό άξονα τον σεβασμό και την αγάπη στον εαυτό μας, τους γύρω μας και σε οτιδήποτε ασχολούμαστε.


Ε.Γ:Ποια η στάση ζωής; Πιστευετε οτι με την ευγενεια και το χαμογελο εχουμε το ποθητο αποτελεσμα;

Χ.ΛΠιστεύω ότι ο άνθρωπος πρέπει να είναι δοτικός, ανοιχτός, χαρούμενος και αισιόδοξος. Με την παιδεία, τον πολιτισμό, την αγάπη και προπάντων με το ανιδιοτελές ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο αποκτούμε τα εφόδια για τις δυσκολίες της ζωής. Προσωπικά προσπαθώ να πορεύομαι πάντα με το χαμόγελο και την ευγένεια αφού τα θεωρώ καθοριστικά στοιχεία του χαρακτήρα μου και για αυτό δεν μπορώ να πω ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επιτύχεις τίποτα περισσότερο από το να σου δίνουν τη δύναμη να συνεχίζεις να παλεύεις για τα ιδανικα και τις αρχές σου.  Από την άλλη πλευρά αυτή η δύναμη βοηθάει στο να εκπληρώνεις τους στόχους σου και να μην αποσπάσαι από πρόσωπα και καταστάσεις που θα βρεθούν στη πορεία της ζωής σου.

Ε.Γ: Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την συνέντευξη σας στο  aVecnews.gr

X.Λ: Σας ευχαριστώ και εγώ πάρα πολύ για την ευκαιρία που μου δώσατε. Εύχομαι ότι καλύτερο σε εσάς και τους αναγνώστες σας και ελπίζω ότι μέσα από τις δημιουργίες μου να μεταδίδω την αγάπη μου για τα καπέλα με όσους έρχομαι σε επαφή.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.