Your Face Sounds Familiar – Κάθε χρόνο και πιο ανατρεπτικό

Facebook
Twitter
LinkedIn
γράφει η Λαμπριάνα Κυριακού
 
Ούτε κουστούμια, ούτε μιμήσεις, ούτε τραγούδια  είχαμε στην Press Conference του “Your Face Sounds Familiar”. Είχαμε όμως το πιο ζεστό τους χαμόγελο και την υπόσχεση ότι το 6ο σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, θα είναι πολύ πιο ανατρεπτικό από τα προηγούμενα.
Κριτές και διαγωνιζόμενοι, το μεσημέρι της Πέμπτης (6/2/2020), άνοιξαν τα χαρτιά τους και μίλησαν ο καθένας ξεχωριστά για τη μαγεία του τηλεοπτικού παιχνιδιού αλλά και για τα όσα θα συμβούν από 16 Φεβρουαρίου στις οθόνες μας.
 
«Αν κρίνω από το αποτέλεσμα του πρώτου γυρίσματος που είχαμε χθες,  πιθανότατα θα μιλάμε και για 7η σεζόν», είπε με το καλησπέρα σας ο Διευθυντής του Προγράμματος του ΑΝΤ1, Τζώρτζης Ποφάντης. Λιτός και απέριττος ο κύριος Ποφάντης,  υποσχέθηκε ότι οι πρωταγωνιστές του «YFSF» κάθε Κυριακή βράδυ, θα διασκεδάζουν όλη την οικογένεια.
 
Η οικοδέσποινα  Μαρία Μπεκατώρου, εξέφρασε τη χαρά της που το «YFSF» ξεκινάει  για 6η σεζόν. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Ποιος θα μας το έλεγε, ότι όταν ξεκινούσαμε το 2013, θα φτάναμε στο 2020 και θα ήμασταν πάλι στα πλατό, δυνατοί με ένα project που αγαπήσαμε όλοι πάρα πολύ.» Ενώ μας εκμυστηρεύτηκε ότι φέτος, ήταν η καλύτερη πρεμιέρα που έχουν κάνει ποτέ στο YFSF και ευχήθηκε αυτό να περάσει και στο κοινό. Στη συνέχεια η Μαρία Μπεκατώρου, καλωσόρισε το νέο μέλος της κριτικής επιτροπής που δεν είναι άλλο από την ηθοποιό  Μίρκα Παπακωνσταντινου. «Χθες είχαμε το πρώτο μας γύρισμα. Στην κριτική επιτροπή είχαμε για πρώτη φορά την Μίρκα και είμαι χαρούμενη διπλά που συνεργάζομαι μαζί της» είπε.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ευχαρίστησε τον  Αντ1 που του έδωσε το δικαίωμα να συμμετέχει σε μια παραγωγή με τόσο υψηλά στάνταρ. Ενώ στη  συνέχεια είπε:  «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και αυτό θα το καταλάβετε στη συνέχεια κι εσείς. Είμαστε χαρούμενοι που το πάρτι συνεχίζεται»
 
Η  Μίρκα Παπακωνσταντίνου μας εξήγησε γιατί δέχθηκε να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του YFSF.   «Το παρακολουθούσα το παιχνίδι, ήταν ένας λόγος που είπα το ΝΑΙ – όχι αμέσως – αλλά το είπα γιατί είναι ένα παιχνίδι χαράς, κεφιού και χρωμάτων. H πρώτη επαφή ήταν χθες, στο πρώτο γύρισμα.» είπε ενώ συνέχισε: «Οι πρωταγωνιστές σαφώς δεν είμαστε εμείς αλλά αυτοί οι 10 υπέροχοι καλλιτέχνες που χορεύουν τραγουδάνε και να ξέρετε, πως είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που καλούνται να κάνουν.»
 
Ο Αλέξης Γιωργούλης, με τη σειρά του είπε,  ότι η φετινή χρονιά για το “YFSF” θα είναι η καλύτερη  και είναι  χαρούμενος που συνεχίζει από τη θέση του κριτή.

Ο  Δημήτρης Σταρόβας αστειευόμενος, ευχαρίστησε τον κόσμο που πήγε να τον δει.  Μίλησε για την σίγουρη επιτυχία του 6ου YFSF και τόνισε ότι και φέτος το παιχνίδι θα είναι ανατρεπτικό.
Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος, το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στον νικητή κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.
 
Μαρία Ανδρούτσου, Ευρυδίκη, Κατερίνα Κουκουράκη,  Λάμπης Λιβιεράτος, Δανάη Λουκάκη,  Στέφανος Μουαγκέ, Ηλίας Μπόγδανος,   Τάνια Μπρεάζου,   Νικόλας Ραπτάκης,  Γιώργος Χρανιώτης.
Οι δέκα ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι του φετινού σόου, είναι έτοιμοι  να ξεπεράσουν τα όρια τους και να μας αποδείξουν ότι μπορούν να μιμηθούν ότι επιλέξει το  μπάζερ.
Η συνέχεια στις οθόνες μας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.