Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: «Χρυσός» ο Στέφανος Ντούσκος !

Rowing men's single sculls semifinal a/b 2
Tokyo 2020 Olympics - Rowing - Men's Single Sculls - Semifinal A/B 2 - Sea Forest Waterway, Tokyo, Japan - July 29, 2021. Stefanos Ntouskos of Greece celebrates react after competing and finishing first in his race REUTERS/Piroschka Van De Wouw
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Στέφανος Ντούσκος μας γέμισε υπερηφάνεια, κατακτώντας πανάξια το χρυσό μετάλλιο στο μονό σκιφ της κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021 και μάλιστα με νέο Ολυμπιακό ρεκόρ!

Έτσι, ο 24χρονος Γιαννιώτης πρωταθλητής όχι μόνο έφερε τη χώρα μας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο άθλημά του, αλλά «υπέγραψε» και τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της ελληνικής κωπηλασίας!

Παράλληλα, αυτό ήταν και το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021.

Ο Έλληνας σκιφίστας πέρασε τα 500 μέτρα στην 4η θέση αλλά στην συνέχεια ανέβασε τον ρυθμό του και βρέθηκε πρώτος στα 1000 μέτρα της κούρσας. Ο Στέφανος Ντούσκος συνέχισε την πρώτη θέση και στα 1500 μέτρα, κάνοντας την υπερπροσπάθεια να μείνει σε αυτή την θέση στα τελευταία 500 μέτρα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής παρά την πίεση που δέχθηκε από τους αντιπάλους του στον τελικό, άντεξε, κατακτώντας την 1η θέση και το πρώτο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο της Ελλάδας στο άθλημα της κωπηλασίας. Να σημειωθεί ότι ο Ντούσκος ήταν ο πρώτος αθλητής της Ελλάδας που ρίχτηκε στη μάχη των αγώνων στις 23 του μήνα και τώρα είναι ο πρώτος αθλητής της ελληνικής αποστολής που παίρνει μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021.

Πηγή: iefimerida.gr –

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.