Διαγραφή Πάτση από τη Νέα Δημοκρατία -Αλλά τι γίνεται με τις εισπρακτικές εταιρίες;;;

Eispraktikes
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ωραία διεγράφη από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας  ο κ. Πάτσης έπειτα από καταγγελίες για επιχειρηματικές δραστηριότητες με εξαγορά «κόκκινων» δανείων. Αυτό τι σημαίνει για τους δανειολήπτες;;;

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την διαγραφή του βουλευτή Ανδρέα Πάτση από τη ΝΔ ζητεί από την κυβέρνηση να διαγράψει και το πλέγμα των διατάξεων που οδηγεί στην ασυδοσία των funds.

«Χιλιάδες δανειολήπτες αγωνιούν και αυτοί κερδοσκοπούν στις πλάτες τους» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας πως «οι καθεστωτικές και πελατειακές αντιλήψεις της ΝΔ στην άσκηση εξουσίας αποδεικνύονται καθημερινά».

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το σκάνδαλο Πάτση  εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στον ΣΚΑΪ και τη Σία Κοσιώνη.

«Γιατί διεγράφη ο κ. Πάτσης; Είχε συστήσει εισπρακτική εταιρεία που ανήκει στα λεγόμενα “κοράκια”, είχε απευθείας αναθέσεις από τα ΕΛΤΑ και όλα αυτά ήταν γνωστά και δημοσιοποιημένα. Μαζεύονται πολλά: Πάτσης, Μαραβέγιας, Νικολάου, Κοντολέων… Είναι πάρα πολλά» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας και τόνισε ότι «ο κ. Πάτσης συμβολίζει τη γαλάζια λεηλασία, έχουν πέσει σαν τις ακρίδες. Έχουμε βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος που λειτουργούν ως τρωκτικά».

«Με την τρόικα πάνω από το κεφάλι μας είχαμε προστασία της πρώτης κατοικίας και τώρα χωρίς τρόικα μοιράζουν τα κόκκινα δάνεια της μεσαίας τάξης στους Πάτσηδες για πλειστηριασμούς» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.