Πέτρος Φιλιππίδης: Αθώος για βιασμό ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού ζήτησε η Εισαγγελέας

Filippidis
Facebook
Twitter
LinkedIn

Αθώωση του Πέτρου Φιλιππίδη  πρότεινε η εισαγγελέας, για την κατηγορία βιασμού που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός.

Στην πρότασή της η εισαγγελέας ανέφερε πως υπάρχουν αμφιβολίες για τις κατηγορίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του Πέτρου Φιλιππίδη για την πρώτη περίπτωση απόπειρας βιασμού ανέφερε πως «ο κατηγορούμενος την οδήγησε ένα άδειο θέατρο και στην συνέχεια επιχείρησε να τη βιάσει. Εκείνη προσπάθησε να τον αποφύγει, έκανε μια προσχηματική συνομιλία με τη μητέρα της, την οποία αντιλήφθηκε ο κατηγορούμενος και συνέχισε.

Η πράξη του δεν ολοκληρώθηκε όχι επειδή με δίκη του βούληση της σταμάτησε, αλλά γιατί όπως κατέθεσε η καταγγέλλουσα «ξενέρωσε». Τα καταγγελλόμενα περιστατικά είναι τα ίδια σε όλες τις καταθέσεις της» είπε η εισαγγελέας.

Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του Πέτρου Φιλιππίδη και για τη δεύτερη απόπειρα βιασμού.

Στην αγόρευσή της ανέφερε πως «η καταγγέλλουσα κατά την κατάθεση της είχε πάθει κρίση εκείνη τη στιγμή. Έκανε σαν αγρίμι και προσπαθούσε να αποτρέψει τον κατηγορούμενο από το εγκληματικό σχέδιο του, που ήταν να του κάνει πεολειχία. Μέσα στον πανικό της είχε μείνει η εντύπωση πως ήταν κλειδωμένη η πόρτα. “Είναι εκείνη η στιγμή που λες, πως δεν το έκανα! Γιατί δεν δοκιμασία να ανοίξω; Και τα βάζεις με τον εαυτό σου»” μας κατέθεσε εδώ στο δικαστήριο. Η θέση του κατηγορουμένου απέναντι στην κατηγορία είναι πως υπήρχε ερωτική διάθεση. Αν η συναίνεση έχει συναινετικά γιατί δεν τον αναζήτησε αργότερα;

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.