Λαός και Προπαγάνδα!

Propaganda ypikoon 1024x708
Facebook
Twitter
LinkedIn

από την Δήμητρα Γκουντούνα

Το συζητούσα χτες !
Ναι χτες 7 Ιουνίου 2023 με ανθρώπους που ασχολούνται με το βιβλίο.
Υποστήριζα οτι θα μπορούσαν έστω να σώσουν τον τεράστιο πλούτο των συγγραμμάτων  απο τον εκδοτικό οίκο   Γαβριηλίδη πριν δύο χρόνια…
Δεν μπορούσαν να σώσουν απο τις δαγκάνες των Τραπεζών το κτίριο. Αλλά δεν έπρεπε να επιτρέψουν την κατάσχεση και  πολτοποίηση των χιλιάδων βιβλίων .
Τι μου απάντησαν :
Και ο Σύριζα δεν το έσωσε.
Μα το 2021 δεν ήταν Κυβέρνηση-απαντώ εγώ-
Ναι αλλά να το είχε προβλέψει!!!
Δεν ήξερα άν θα έπρέπε να κλάψω ή να γελάσω.
Μόνο Μπράβο στους επικοινωνιολόγους μου ήρθε να πώ.
Το συνεχές σφυροκόπημα του τι δεν έκανε ο Σύριζα στα  τέσσερα χρόνια που Κυβέρνησε κάθε φορά που πέφτουμε σε τραγωδίες  με ξεπερνάει…
Τέμπη-
Κάηκε τηλεδιοίκηση και δεν αποκαταστάθηκαν οι ζημιές το 2019 στη Λάρισα….

Τι κι αν βγήκε   ο σταθμάρχης, παρουσιάζοντας τη διαδικασία, και είπε ότι «αυτό δεν είναι το σύστημα τηλεδιοίκησης, αλλά τοπικός χειρισμός της διαδρομής».

Και εξήγησε ότι «αυτή τη στιγμή έχουμε μία χάραξη δρομολογίου από την είσοδο του σταθμού μέχρι την έξοδο. Δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση. Υπάρχει ο τοπικός χειρισμός.  Αν υπήρχε τηλεδιοίκηση θα έβλεπε μέχρι το Πλατύ. Βγήκε εντελώς εκτός λειτουργίας τον Ιούλιο του 2019. Από το 2019 μέχρι σήμερα δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση.  

Οι ατέλειωτες συζητήσεις στα πάνελ προκάλεσαν περισσότερη σύγχυση στους τηλεθεατές παρα ενημέρωση του τι είχε συμβεί.Ποιός να θυμόταν τώρα τους βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης οτι μια βδομάδα πριν προειδοποιούσαν για επερχόμενο δυστύχημα και τον υπουργό να τους φωνάζει είστε ψεύτες.

Με το θάνατο της 63χρονης πάνω σε μια καρότσα γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο στην Κω- ποια ήταν η δικαιολογία του υπουργού.

Μα και ο Σύριζα τι έκανε:Στην πληροφορία απο παράγοντες του νησιού οτι αρρωσταίνουν και πηγαίνουν στην Τουρκία για να σωθούν δεν είδα να συγκινούνται  οι υπεύθυνοι.

Η 19χρονη  έγκυος κοπελίτσα που έσβησε μετά  την εξάωρη αναμονή για το ΕΚΑΒ δεν σημαίνει τίποτα για τους υπεύθυνους -ανεύθυνους.

Και μετά διαμαρτύρεστε γιατί το 48ο/ο δεν πήγε να ψηφίσει.Γιατί η νεολαία κοιτάει πως θα επιβιώσει.Γιατι ο Λαός ξέχασε ποιοί τον έβαλαν στα μνημόνια και το κράτα γερά Γερούν που έλεγαν  το 2016 οι τότε άριστοι της Αντιπολίτευσης.   Γιατί ο συνταξιούχος ξέχασε ποιοί του εκοψαν συντάξεις και  δώρα το 2012!

Δεν θα έγραφα τίποτα γιατι ούτε λίγο ούτε πολύ έχω αποδεχθεί οτι έτσι θα πάνε τα πράγματα.Απλά λύπη αισθάνομαι για κάποιους αγαπητούς συναδέλφους που νόμιζα και νόμιζαν πως θα γινόμτουσαν άλλοι…

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.