Νασος Ηλιόπουλος:«Αλέξη, σε ευχαριστούμε για όλα. Είμαστε πολύ τυχεροί και είναι τιμή μας. Ο αγώνας συνεχίζεται.»

Images
Facebook
Twitter
LinkedIn

Με μία συγκινητική ανάρτηση σχολιάζει την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και να κλείσει ένας ιστορικός κύκλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνος στρατηγικής επικοινωνίας του κόμματος, Νάσος Ηλιόπουλος. 

Όπως αναφέρει «μαζί στην Νεολαία Συνασπισμού, στην «Ανοιχτή Πόλη», στον Συνασπισμό και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μαζί στα δύσκολα και στα εύκολα.

Ο πολιτικός που το 2012 ανέλαβε την ευθύνη και μίλησε για την κυβέρνηση της Αριστεράς. Για μια Αριστερά που θα μπορεί να πετυχαίνει νίκες στο σήμερα, να βελτιώνει τις ζωές των ανθρώπων».

Επιπλέον, υπενθυμίζει ιστορικές επιλογές της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι είμαστε υπερήφανοι «για την κυβέρνηση που δεν φοβήθηκε να μιλήσει για τα ανθρώπινα δικαιώματα ως στοιχείο της δημοκρατίας. Με το σύμφωνο συμβίωσης για όλα τα ζευγάρια και την ταυτότητα φύλου. Με την ιθαγένεια στα παιδιά μεταναστευτικής καταγωγής.

Για την κυβέρνηση που δεν φοβήθηκε να τα βάλει με τον εθνικισμό και την πατριδοκαπηλία, με την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών».

Παράλληλα, επισημαίνει ότι «με την σημερινή του κίνηση αναλαμβάνει ξανά κάτι σημαντικό, να αποδείξει όπως είπε ότι η μάχη για τις ιδέες και η προσφορά δεν ορίζεται από την καρέκλα που κατέχει κανείς. Μίλησε για την ανάγκη να υπάρξει ένα νέο κύμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Μίλησε για την εμπιστοσύνη στις αστείρευτες δυνάμεις της κοινωνίας και της Αριστεράς».

Τέλος, ο υπεύθυνος στρατηγικής επικοινωνίας του κόμματος, αναφέρει «Αλέξη, σε ευχαριστούμε για όλα. Είμαστε πολύ τυχεροί και είναι τιμή μας. Ο αγώνας συνεχίζεται.»

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.