Φρίκη…Τον έριξαν στη θάλασσα απο τον καταπέλτη και πνίγηκε!!! Για ενα εισιτήριο!

Pic10644
Facebook
Twitter
LinkedIn

Αδιανόητο ! Απάνθρωπο!

Τραγωδία στον Πειραιά: Συνελήφθησαν καπετάνιος και μέλη του πληρώματος για τον επιβάτη που πνίγηκε

Το πλήρωμα στο Blue Horizon έσπρωξε από τον καταπέλτη  επιβάτη τον έριξε στη θάλασσα και ο 36 χρονος πνίγηκε.  .προσπαθώντας να επιβιβαστεί στο καράβι που αναχωρούσε από τον Πειραιά με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης.

 Βίντεο που κυκλοφορεί φαίνεται ο καβγάς μεταξύ επιβάτη και μελών του πληρώματος, με τους τελευταίους να τον σπρώχνουν στη θάλασσα.προσπαθώντας να επιβιβαστεί στο καράβι που αναχωρούσε από τον Πειραιά με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης.

Συνελήφθησαν κατόπιν εντολής της εισαγγελίας Πειραιά ο καπετάνιος, ο αξιωματικός καταστρώματος και δύο μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon 

Στην ανάρτηση, την οποία έκανε επιβάτης που βρίσκεται πάνω στο πλοίο, αναφέρεται πως «Πριν λίγη ώρα. Έδιωξαν δύο φορές τον άνθρωπο από το καράβι για την Κρήτη και την τρίτη τον πέταξαν στη θάλασσα. Τελικά πνίγηκε. Με εντολή εισαγγελέα το καράβι γυρνάει πίσω στο λιμάνι».

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε η πλοιοκτήτρια εταιρεία Attica Group.

«Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος».

Όπως έγινε γνωστό, αφού ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των επιβατών και του πληρώματος, η εταιρεία θα αλλάξει το πλήρωμα και το πλοίο θα ξεκινήσει και πάλι για Κρήτη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.