Στέφανος Κασσελάκης: Ναι θα είμαι ανάμεσα στο Λαό και οχι στους κλειστους διαδρόμους της Βουλής

Kasselakis zaxarea
Facebook
Twitter
LinkedIn

Την πρώτη του πολιτική συνέντευξη έδωσε ο νέος  Πρόεδρος  του Σύριζα Στέφανος Κασσελάκης  στο κεντρικό δελτίο του Σταρ στη Μάρα Ζαχαρέα.Αντιστρέφοντας εντελώς το κλίμα του λάιφ στάιλ που του έδιναν τα ΜΜΕ απο την στιγμή που είχε δηλώσει την υποψηφιότητά του  για πρόεδρος του Σύριζα.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για όσα δήλωσε στην κεντρική ομάδα της Ν.Δ., λέγοντας: «Να ασχολείται με το κράτος, όχι με εμένα. Εχει ζωές στα χέρια του. Η απουσία μου από τη Βουλή δεν είναι πρόβλημα». Καί πρόσθεσε  :

Ακόμη ο κ.Μητσοτάκς  να ζητήσει συγνώμη στον Αλέξη Τσίπρα  για τη δήλωση που είχε κάνει οτι ο Αλέξης και ο κόσμος του Σύριζα   είναι εθνική εξαίρεση….

 Για τα εσωτερικά του Κόμματος ,μετά την εκλογή του, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «δεν είναι δυνατόν οποιοσδήποτε να έχει ένα κόμμα ιδιοκτησία του ούτε εγώ θεωρώ ότι είμαι ιδιοκτήτης του κόμματος. Είμαι υπηρέτης του, έχω τεράστια ευθύνη πάνω μου. Πρέπει όλοι να είμαστε νηφάλιοι για τους λόγους που είμαστε στην πολιτική. Αν ενδιαφερόμαστε για τον πολίτη, πρέπει να δείξουμε σύνεση και ψυχραιμία. Εγώ είμαι ανοιχτός σε όλα τα μέλη» συμπλήρωσε ενώ σχετικά με τον Νίκο Φίλη τόνισε χαρακτηριστικά: «Εχω ήδη ζητήσει από τον κ. Φίλη να τον δω δυο φορές».

Aναφερόμενος στο ζήτημα της στρατιωτικής του θητείας δήλωσε «Θα πάω και είναι τιμή μου που θα πάω στον στρατό. Είμαι πολύ χαρούμενος. Θα πάω σύντομα, εφόσον συνεδριάσουν τα όργανα του κόμματος και μπουν τα πράγματα στην σειρά. Είναι εξαιρετικό που έχουμε τον κ. Φάμελλο στη Βουλή. Αν και δεν επιλέγω εγώ, ωστόσο θα ήθελα να πάω στην παραμεθόριο και σε ακριτικό νησί. Είναι συγκινητικό να μπορώ να ζω στην χώρα μου και να μπορώ να προσφέρω».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.