Λίγο πριν βάλει τέλος στην ζωή του, ο εφοπλιστής είχε στείλει ένα γραπτό μήνυμα στην 32χρονη σύζυγό του, «ζητώντας να τον συγχωρέσει για αυτό που θα κάνει».

Με αρχικές ενδείξεις ότι το απονενοημένο διάβημα του 63χρονου ίσως σχετίζεται με προσωπικό θέμα του που είχε προκαλέσει τριβές,  με οικείους του άτυχου, σημαντικού επιχειρηματία να έχουν ήδη αναφέρει στους αστυνομικούς ότι ο 63χρονος δεν αντιμετώπιζε οποιοδήποτε προβλήματα υγείας, δεν δεχόταν απειλές αλλά κι ούτε οι εταιρείες που διοικούσε αντιμετώπιζε οποιοδήποτε οικονομικό πρόβλημα.

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Το περιστατικό λοιπόν που συνεκτιμάται στην διακριτική έρευνα της ΕΛΑΣ για την αυτοχειρία του 63χρονου είχε σημειωθεί στις 2 Νοεμβρίου 2021 (δύο χρόνια ακριβώς πριν από το προχθεσινό δραματικό συμβάν, κάτι που ίσως να μην είναι συμπτωματικό σύμφωνα με τους αστυνομικούς).

Σύμφωνα με το τότε δελτίο συμβάντων που είναι στην διάθεση του in, άγνωστος είχε πυροβολήσει εκείνη την ημέρα με αεροβόλο όπλο το ΙΧ μάρκας Passat του εφοπλιστή που βρισκόταν παρκαρισμένο στην λεωφόρο Καβουρίου στην Βουλιαγμένη.

Στο έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. γινόταν λόγος για «χρήση πιστολιού που ήταν γεμάτο με προωθητικό αέριο που προκάλεσε φθορά στον υαλοπίνακα της πόρτας πίσω από τον οδηγό».

Τότε από τον φρουρό του επιχειρηματία είχε παραδοθεί στους αστυνομικούς ένα σφαιρίδιο που είχε βρεθεί μέσα στο ΙΧ , ενώ την έρευνα είχε αναλάβει το τμήμα ασφαλείας της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες και τότε η Ελληνική Αστυνομία είχε ερευνήσει το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο συμβάν με τον πυροβολισμό με αεροβόλο όπλο να σχετίζεται με κάποιο «προσωπικό θέμα» ή άλλο σχετικό του γνωστού εφοπλιστή. Χωρίς και πάλι να υπήρχε οποιαδήποτε αποσαφήνιση.

Με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να επισημαίνουν ότι αν το συμβάν στην ίδια ημερομηνία το 2021 έχει σχέση με την αυτοκτονία του 63χρονου ίσως είναι δείγμα ενός προβλήματος μεγάλης χρονικής διαρκείας που πιθανόν τον απασχολούσε.

Πηγή:  in.gr