Εκλογές στην ΕΣΗΕΑ: “Χρόνος αληθινός σε χρόνο χάρτινο πως μπήκε;” – της Δήμητρας Γκουντούνα

Goundouna makrinou
Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρέπει να πω ότι στην αρχή της θητείας μου ”έφαγα” τους κεραυνούς του Δία, αλλά με την πάροδο του χρόνου όταν όλα τα μέλη αφήσαμε απ΄ έξω τις κομματικές μας ταυτότητες γίναμε μια γροθιά ενωμένοι για την αλήθεια και για το ρόλο που μας έδωσαν  οι συνάδελφοι να παίξουμε.

Τώρα θα μου πείτε  τι δουλειά έχει η Κική Δημουλά στις επερχόμενες εκλογές της ΕΣΗΕΑ. Θα σας πω και θα σας εξηγήσω ότι, η δημοσιογραφική οικογένεια δέχθηκε ένα τεράστιο πλήγμα το 2023. Έφυγαν από τη ζωή 81 δημοσιογράφοι!

Και έμεινα και εγώ, με ένα πάκο φωτογραφίες στα χέρια,  και με μια ανείπωτη πίκρα… Και η Δημουλά να έρχεται και να..

  ”Με ρωτάει ο Καιρός που θέλω να περάσει/ που ακριβώς τονίζομαι / στο γέρνω ή γερνώ/Αστειότητες/Κανένα τέλος δεν γνωρίζει  ορθογραφία !”

Και δεν πρόλαβε να έρθει το 2024 και πήρε και τη Θεοδώρα Αγουρίδου! Και την Ελένη Σπανοπούλου να μας ρίχνει καυτό νερό στην πλάτη με τις αναρτήσεις της

Ντράπηκα!
Ναι ξέρω βρίζουν όλοι την Μαρία Αντωνιάδου και τον Σταύρο  Καπάκο για κάποια έκτακτα βοηθήματα  προς στους ανέργους.
Αλλά να πω και Δόξα τω Θεώ, που όλο το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ συμφώνησε για τα έξοδα της κηδείας και όλα τα διαδικαστικά.
Ομως υπάρχει ένα βασικό ερώτημα! Τι θα γίνει με το παιδί της Αγουρίδου;

Εκλογές στην ΕΣΗΕΑ

Και ας πάμε τώρα στις επερχόμενες εκλογές της ΕΣΗΕΑ, 6-7-8-9 Φεβρουαρίου.
Εκλέγονται τα μέλη του ΔΣ! Σημαντική λοιπόν η προσέλευση των συναδέλφων γιατί μια ισχυρή Ένωση ισχυροποιεί και τον ΕΟΔΕΑΠ που τα τελευταία χρόνια πολλοί  ήταν αυτοί που άνοιξαν Κερκόπορτες  για να τον αλώσουν …
Με τα μέλη του ΔΣ σε ανεξάρτητα ψηφοδέλτια κατεβαίνουν και οι συνάδελφοι που διεκδικούν μια θέση στο Πρωτοβάθμιο και Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο. Και  στο Μορφωτικό Ίδρυμα.
Θα σταθώ στα Πειθαρχικά, γιατί αυτά γνωρίζω καλύτερα αφού έχω διατελέσει τακτικό μέλος, και στις τελευταίες  διαδικασίες οι συνάδελφοι με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν  πρόεδρο.
Πολλοί θα ρωτήσουν και τι κάνατε για να σας ξαναψηφίσουμε. Είναι λάθος η στιγμή. Να κάτσω και να σας απαριθμήσω  τι περάσαμε 2.5 σχεδόν χρόνια. Θα είναι προπαγάνδα και συγνώμη για την έκφραση αλλά δεν ”γουστάρω.”
Το μόνο που μπορώ να σας πώ είναι οτι κανένας πρόεδρος δεν μπορεί να κάνει οτι θέλει αν δεν υπάρχει συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη.
Πρέπει να πω ότι στην αρχή της θητείας μου ”έφαγα” τους κεραυνούς του Δία, αλλά με την πάροδο του χρόνου όταν όλα τα μέλη αφήσαμε απ΄ έξω τις κομματικές ταυτότητες γίναμε μια γροθιά ενωμένοι για την αλήθεια και για το ρόλο που μας έδωσαν ιο συνάδελφοι να παίξουμε.
Επίσης το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι ο συχνός μας περίπατος είναι στα δικαστήρια.
Κάποιοι συνάδελφοι δεν δέχθηκαν τις αποφάσεις μας και κατέφυγαν  όπως είναι και δικαίωμά τους , στα δικαστήρια ,  για να βρουν την λύση. Είναι επίσης αλήθεια οτι ως εποπτικό ζητήσαμε την βοήθεια του ΕΣΡ- αφού στην πλειοψηφία τους είναι δημοσιογράφοι -οι οποίοι και αμέσως ανταποκρίθηκαν.  Δεν δώσαμε ονόματα στην δημοσιότητα γιατι οι διαγραφές δεν γίνονται για προσωπικούς λόγους αλλά για παραβίαση  του καταστατικού περί  δεοντολογίας
Τούτο το σημείωμα το αφιερώνω στον Κίμωνα Τρουπή, αδελφικό μου φίλο για 35 χρόνια. Όταν ήρθε η περίπτωση αγαπημένου του συγγενικού προσώπου στο Πειθαρχικό του είπα ”Κιμωνά μου μη μου θυμώσεις αλλά θα διαγράψω τον…” Αυριο θα του πάει η απόφασή μας Στην αρχή με κοίταξε με λύπη και μετα απο πέντε λεπτά μου είπε εάν παραβίασε την δεοντολογία διέγραψέ τον.
Μη μου θυμώνεις Κίμωνα ”Δεν σου κάνω διαφήμιση Αλλά ξανα πικραίνομαι που βλέπω  πως και τα κυπαρίσσια ακόμα πατάνε επι πτωμάτων για να ανέλθουν..”
Πρόεδρος: Δήμητρα Γκουντούνα

Τακτικά μέλη

  • Γιώργος Μέρμηγκας (δυστυχώς δεν θα κατέβει υποψήφιος)
  • Γιώργος  Γκιώνης
  • Δέσποινα Μακρινού
  • Άλκης Φιτσόπουλος

Αναπληρωματικά μέλη

  • Αικατερίνη Δουλγεράκη
  • Ιωάννης Αποστολόπουλος
  • Χριστόδουλος Αξελός
  • Δημήτρης  Αλεξόπουλος ( ο Βενιαμίν )
  • Μιχάλης Μιχαήλ 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.