Εντοπίσθηκαν σοροί ομήρων της Χαμάς . Τα δύο κορίτσια είχαν απαχθεί από το Φεστιβάλ ειρήνης

Israel gaza hamas kidnapped victims
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σήμερα Παρασκευή (17/5), 224 ημέρες μετά την επίθεση της Χαμάς  οι IDF ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν ττις σορούς της Λουκ Σάνι, της Αμίτ Μπουσκίλα και του Ιτζάκ Γκελέρντερ, τριών από τους δεκάδες ομήρους που είχαν απαχθεί από το μουσικό φεστιβάλ Nova.

TatouartisteΛίγη ώρα πριν …

 

Η περίπτωση της κοπέλας με τα μακριά μαλλιά που φαινόταν πραγματικά ευτυχισμένη στα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής ήταν μία από τις εμβληματικές ανάμεσα στους περίπου 240 Ισραηλινούς (και ξένους) που είχαν απαχθεί από τη Χαμάς κατά την εισβολή της στο νότιο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου 2023.

Ο κόσμος είδε σοκαρισμένος τη Σάνι Λουκ πάνω σε ένα ημιφορτηγό, βαριά τραυματισμένη ή πιθανόν νεκρή, να την περιφέρουν οι τρομοκράτες της Χαμάς. Λίγο αργότερα, έγινε γνωστό ότι δεν ζει πια, με τα σενάρια για την τύχη της να δίνουν και να παίρνουν. Μέχρι σήμερα η σορός δεν είχε εντοπιστεί πουθενά.

Israel gaza hamas kidnapped victimsΚοιτάζονται για τελευταία φορά…ζητούν βοηθεια ο ενας απο τον άλλον  με τα μάτια…Νεκροί και οι δύο!

8 82Αυτό το κοριτσάκι με το όπλο στο χέρι που του έδωσε ο πατέρας του και το σηκώνει στους ώμους  την ίδια ώρα πανηγυρίζει για το θάνατο των παιδιών του Φεστιβάλ ειρήνης… Ποιός ξέρει αν ζει σήμερα αυτό το παιδί που του φόρτωσαν την ψυχή μίσος  …

Θεέ μου !Τίποτα χειρότερο απο την αδελφοκτονία…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.