Νύχτες Πρεμιέρας 30ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας-Γράφει η Τίνα Πανώριου

Thumbnail (20)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Χαράς Ευαγγέλια για τους σινεφίλ  της μικρής μας πόλης

Οι  τριακοστές Νύχτες Πρεμιέρας σβήνουν πανηγυρικά τα  30 κεράκια!

Γράφει η Τίνα Πανώριου

Δώδεκα μέρες, τρία Διαγωνιστικά Τμήματα και οι πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς!

To 30ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, Νύχτες Πρεμιέρας, ξεκινάει την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τον Χρυσό Φοίνικα των φετινών Καννών, το ANORA του Σον Μπέικερ,  παραχώρησης της εταιρείας Tanweer.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, άνοιξε τις πύλες του τον Σεπτέμβριο του 1995 και έκτοτε επιστρέφει κάθε Σεπτέμβριο στην Αθήνα  με τεράστια επιτυχία.

Η αυλαία της φετινής διοργάνωσης θα πέσει το Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στο ΠΑΛΛΑΣ με την Τελετή Λήξης και την Απονομή των Βραβείων των Διαγωνιστικών Τμημάτων του Φεστιβάλ και την πανελλήνια πρεμιέρα ενός από τα κινηματογραφικά γεγονότα της χρονιάς: της ταινίας Το Διπλανό Δωμάτιο “The room next door” του Πέδρο Αλμοδόβαρ, που θα κυκλοφορήσει από την εταιρία Feelgood.

Το 30ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, Νύχτες Πρεμιέρας, θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες: ΔΑΝΑΟΣ (Αίθουσα 1 & 2), ΑΣΤΟΡ, ΑΣΤΥ, CINOBO OPERA (Αίθουσα 1 & 2), ΑΒΑΝΑ, Auditorium του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αιθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη), Στέγη Ιδρύματος Ωνάση και ΠΑΛΛΑΣ.

Το ΙΝΤΕΑΛ δυστυχώς δεν θα φιλοξενήσει –για τους γνωστούς λόγους -τις νύχτες κινηματογράφου

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.