ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΦΡΥΔΙ ΣΗΚΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΡΥΔΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΘΥΜΩΜΕΝΟ;

nachmia
Facebook
Twitter
LinkedIn

Όλα τα χιτζίνια την ξέρουνε την συνταγή: «Η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα»  Μου το έλεγε κι εμένα η μαμά μου όταν ήμουνα μικρή. Εγώ βέβαια ήμουν πολύ χαζή και δεν το έμαθα ποτέ. Άφηνα τους άλλους να με τρώνε κι ας μην έφταιγα, αλλά αυτή είναι μια άλλη θλιβερή ιστορία.

Αυτός λοιπόν ο χίτζινος άντρας, το έχει μάθει καλά το μάθημα του, αντί να ντρέπεται για τις κουτσικέλες του, υψώνει ανάστημα και φρύδι θυμώνει και κορώνει όταν οι άλλοι του βγάζουν φόρα πατρίδα τα σουσούμια του, και απειλεί με μηνύσεις όσους  …σπιλώνουν την υπόληψή του (σικ), ενώ αν δεν ήταν τζάμπα άντρας, τουλάχιστον θα έπρεπε να ντρέπεται για το μπαγιόκο που μασούρισε, γιατί το μασούρισε. Περί αυτού δεν υπάρχει καμιά αμφιβολίς αυτό το καταλαβαίνει κι τελευταίος «τζες» αυτής της χώρας. Αντί, λοιπόν να κρύβεται και να κάθεται στην βιλάρα του, να μετράει δωμάτια και ευρώ μην του συμβεί και κανένα κακό συναπάντι…..Γιατί… ως πότε μάστορα θέλεις να με δουλεύεις, έχω και μάτια και αυτιά. Έχω και νεύρα σαν καρφιά και θα ‘ρθει η ώρα μάγκα μου βοήθεια να γυρεύεις. Βγαίνει και μας λέει πως του θίξαμε την υπόληψη του. Πού τη θυμήθηκε αυτή, τώρα, την… ξεχασμένη; 

Έτσι είναι, διότι μη μου πεις πως όλα αυτά τ’ απόκτησε από τα βουλευτικά μισθά  του, όξω οι κρατήσεις, γιατί… δεν θα με κρατήσεις και, όσο να ναι, τις ομορφιές μου θα τις κάνω. Έτσι κι αλλιώς χαμένος είμαι που είμαι. Τι τον κόφτει τον χαμένο αν θα γίνει πιο χαμένος. Τον κόφτει; Γι αυτό σου λέω. Μη μου σηκώνεις εμένα φρύδι και με απειλείς γιατί θα σε φάει το μαύρο  φίδι.  Διότι, πόθεν…. Αίσχος ρε μάγκα όσα …αίσχος; Από το σπίτι σου τα έφερες; Που όταν έβρεχε βάζατε λεκάνες κάτω απ’ τα μπασίματα του ταβανιού και ακούγατε το… «Ακουμπατσέρο» σε μι ελάσσονα, και όταν το έβρισκε ο κακός άνεμος κρατάγατε κόντρα μην το πάρει το αυθαίρετο και το πάει να το «ακούμπα» στα «σκουπιντού» των Άνω Λιοσίων. 

Που ήσουνα πτωχός, δεν πειράζει, που έγινες πλούσιος σε βάρος μας πειράζει. Και να πεις  λίγο πλούσιος , άντε να το κατεβάσουμε, αλλά εσύ ρε φίλε δεν χόρταινες με τίποτα! Ο  άπατος φαγάνας «εκτελούνται εκκενώσεις ευρώ» ήσουνα.  

« Όπου μίζα και χαρά, ο τσαχπίνης πρώτος.» Και τώρα μας λες πως θα μας μηνύσεις! Να σου πω, πολύ μας φόβισες, ρε μάγκα μου να πούμε. Να, τρέμουμε απ’ τον φόβο μας, κυρίως αν μάθει το δικαστήριο πόσα ευρώ μας άφησες για σύνταξη με τις τσαχπινιές σου και πόσα έχεις εσύ μασουρίσει στις Ελβετικές Τράπεζες. Φοβάμαι μη μας τα ζητάει αναδρομικά για να σου τα συμπληρώσει.     

                                                    

                                                                                
 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.