ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

σχόλιο του Νίκου Φιλιόπουλου

Πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων δημοτικών αρχόντων. (τώρα πόσο άρχοντες είναι οι δήμαρχοι την σημερινή εποχή, είναι συζητήσιμο. Τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα μας σήμερα).

 

Έχουμε λοιπόν σε λίγο καιρό την εκλογή νέων περιφερειαρχών, νέων δημάρχων και νέων δημοτικών συμβούλων.

Έχω παρατηρήσει λοιπόν, σε πολλούς δήμους, να παραιτούνται δημοτικοί σύμβουλοι από την παράταξη που ανήκει στον νυν δήμαρχο της κάθε πόλης με την αιτιολογία ότι ο νυν δήμαρχος δεν ανταποκρίνεται στα όνειρα και στις απαιτήσεις του καθενός συμβούλου που παραιτείται και ότι ο νυν δήμαρχος δεν φέρεται δημοκρατικά κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Θα συμφωνήσω με όλους τους δημοτικούς συμβούλους, όλων των δήμων που παραιτούνται για τους πιο πάνω λόγους, αλλά με μια απορία ρε παιδιά.

Πες τε μου σας παρακαλώ, μετά από τέσσερα χρόνια καταλάβατε ότι η παράταξη με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο δεν ανταποκρίνεται στα δικά σας όνειρα και απαιτήσεις και ότι ο νυν δήμαρχος δεν έχει δημοκρατικές διαδικασίες στον δήμο;

Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, μήπως περιμένατε να πάρετε αξιώματα και επειδή δεν τα πήρατε, πηδάτε κάτω από το τραίνο;

Μήπως καταλάβατε ότι οι νυν δήμαρχοι δεν έχουν ελπίδες να επανεκλεγούν και εσείς πάτε σε παρατάξεις που έχουν ελπίδες να είναι πλειοψηφίες μετά τις επόμενες εκλογές; Ρωτάω απλώς.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.