Ο Γιάννης Πάριος παρουσίασε «ΟΛΑ» όσα θα ζήσει το κοινό στο Pantheon Theater

Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Λαμπριάνας Κυριακού

Λυτά και περιεκτικά τα λόγια του Γιάννη Πάριου, που λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας   – στο φουαγέ του Pantheon Theater  – παρουσίασε στα ΜΜΕ, τη νέα του παράσταση με τίτλο «Γιάννης Πάριος – Όλα» που θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Απριλίου 2014.

Η παράσταση θα περιλαμβάνει  τις κορυφαίες στιγμές και τις μεγαλύτερες επιτυχίες της μακρόχρονης καριέρας του Γιάννη Πάριου  αλλά και πάρα πολλά τραγούδια από σημαντικούς Έλληνες συνθέτες.

Τον Γιάννη Πάριο καλωσόρισε ο κος Γιάννης Παπαθεοχάρης που  τόνισε  για το πόσο  σπουδαίος καλλιτέχνης και  πιστός  φίλος  είναι γι αυτόν ο Γιάννης Πάριος. Ενώ δήλωσε  πόσο   ιδιαίτερα συγκινημένος είναι,   που ο Γιάννης,  θα είναι από τους  πρώτους καλλιτέχνες που ανεβαίνουν στη σκηνή αυτού του υπερσύγχρονου θεάτρου.

{youtube}8QZON5ok73U{/youtube}

Αισιόδοξος και γεμάτος όνειρα όχι μόνο γι αυτόν αλλά και για τα παιδιά του ο Γιάννης Πάριος αφου ευχαρίστησε τους συνεργάτες του δήλωσε: «Xαίρομαι ιδιαίτερα γι αυτή την δουλειά, γιατί θα είμαστε επί σκηνής σαράντα δυο άτομα. Κάτι λέει αυτό. Δεν το κάνω για τα λεφτά το κάνω για το μεράκι μας.  Είμαι χορτασμένος άνθρωπος και τυχερός. Είμαι φύσει αισιόδοξος και εργατικός πολύ Το  κάνω και για το  το φίλο μου Γιάννη Παπαθεoxάρη,  γιατί είναι εργατικός και αισιόδοξος άνθρωπος.

Αυτή τη δουλειά την ετοιμάζουμε εδώ και δυόμιση μήνες. Από τις πρόβες στο σπίτι, σήμερα καταλήξαμε στο ναό της τέχνης,  τη  σκηνή του Πάνθεον.

Θέλω να έρθει ο κόσμος και να ξεχάσει ότι τον απασχολεί. Ότι θυμίζει την κρίση. Να είναι ένα διάλειμμα από αυτά όλα που ζούμε.

…..Θέλω να ευχαριστήσω το Γιάννη αλλά και το Μαέστρο μου τον Ντίνο Γεωργούντζο.  Ο Ντίνος Γεωργούνζος είναι από τους συνεργάτες που μου συμπαραστέκονται χρόνια»

Ενώ τη παρουσίαση έκλεισε ο στενός συνεργάτης  και διευθυντής της ορχήστρας του Γιάννη Πάριου, Ντίνος  Γιωργούντζος ο οποίος δήλωσε «Θέλω να πω ότι ο Γιάννης είναι ένα σπάνιο δείγμα ανθρώπου, πρότυπο καλλιτέχνη.  Έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε μια παράσταση  με ένα πολύ καινούργιο ήχο, μια παράσταση   με νέα ματιά. Όλη η ορχήστρα αποτελείται από φυσικά όργανα που θα υποστηρίζουν την φωνή του Γιάννη Πάριου και την δεδομένη ερμηνευτική του ικανότητα ενώ μια πολυμελής χορωδία θα πλαισιώνει τον Γιάννη Πάριο. Όλα θα γίνουν φυσικά και με έντονο συναίσθημα!»


Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.