Στον «Πρίγκιπα και Φτωχό» γιόρτασε το Τ.Α.Σ.Ε.Η την ετήσια γιορτή του παιδιού

Facebook
Twitter
LinkedIn

 

της Λαμπριάνας Κυριακού

Το Τ.Α.Σ.Ε.Η (Ταμείο, αλληλοβοήθειας, Σωματείο, Ελλήνων ηθοποιών) κάθε χρόνο, επιλέγει μια από τις καλύτερες παιδικές παραστάσεις της χρονιάς,  για να  διοργανώσει την καθιερωμένη γιορτή των παιδιών των ηθοποιών.

Εφέτος το σωματείο  επέλεξε το έργο της Κέλλυς Σταμουλάκη «Πρίγκιπας και Φτωχός» που έχει ανέβει και συνεχίζει τις παραστάσεις του με μεγάλη επιτυχία στο Αβάκιο παιδικό Στέκι στην Ιερά Οδό.

Ο  πρόεδρος του Τ.Α.Σ.Ε.Η Σπύρος Μπιμπίλας, χαρακτηριστικά λέει στο aVecnews.gr : Όπως κάθε χρόνο, έτσι  γιορτάζουμε και φέτος για τα παιδιά των ηθοποιών. Αυτή την εκδήλωση την  οργανώνουμε εμείς από το ταμείο αλληλοβοήθειας των ηθοποιών.  Επιλέξαμε  και φέτος  την καλύτερη παιδική παράσταση της χρονιάς που δεν είναι άλλη από τον «Πρίγκιπα και Φτωχό – της αγαπημένης μας φίλης Κέλλυς Σταμουλάκη. Επιλέξαμε επίσης αυτήν την παράσταση γιατί απασχολεί πολλούς ηθοποιούς από το ταμείο μας, και παλιότερους αλλά και νεότερους στο χώρο.

Το Αβάκιο παιδικό Στέκι, είναι ένας νέος  μεγάλος χώρος που χωράει περισσότερο από 1000 άτομα.  Πιστεύω φέτος  είναι μια από τις καλύτερες γιορτές που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια.”

 

Η Σκηνοθέτης της παράστασης Κέλλυ Σταμουλάκη, με τη σειρά της δήλωσε στο aVecnews.gr: ” ήταν μεγάλη χαρά να δεχτώ τους συναδέλφους και τα παιδιά τους και τιμή που επέλεξαν την παράστασή μου”

Στο τέλος της παράστασης ο πρόεδρος του Τ.Α.Σ.Ε.Η, Σπύρος Μπιμπίλας και ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Βενετσάνος, κλήρωσαν  περισσότερα από 400 δώρα, από λαχνούς αξίας 2 ευρώ – τα έσοδα των οποίων θα πάνε για την ενίσχυση του ταμείου τους, που όπως είναι γνωστό, το ταμείο των ηθοποιών αντιμετωπίζει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα αφού σταμάτησαν οι κρατικές χορηγίες.

Ωστόσο, ήταν πολλοί οι θοποιοί που τίμησαν το ταμείο τους, παρέα με και χωρίς τα παιδιά τους,  απολαμβάνοντας  την παιδική παράσταση «Πρίγκιπας και Φτωχός» της Κέλλυς Σταμουλάκη, ένα έργο με σπουδαίους μουσικούς και ηθοποιούς.  Τάσος Χαλκιάς,   Κωνσταντίνα σε διπλή διανομή με την Μελίνα Κανά. Ορέστης Τρίκας,  Νίκη Γρανά,   Μαυρίκιος Μαυρικίου  Παύλος Εμμανουηλίδης,

Λευτέρης Τσάτσης,   Δημήτρης Σταματελόπουλος,  Πάνος Τοψίδης, Ελένη Καρβέλη, Νίκος Παρασκευόπουλος, Αγγελική Παρδαλίδου,  Δάφνη Καφετζή,  Έλενα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Σαμαράς.

Η μουσική είναι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Ενορχήστρωση  Μαυρίκιος Μαυρικίου. Τα κείμενα και οι  στίχοι των τραγουδιών είναι  της Κέλλυς Σταμουλάκη.

 

Μια ακόμη έκπληξη περίμενε  τα παιδιά. Το face painting από τις σπουδάστριες  που φοιτούν στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Νίκος Αμάραντος. Κάθε Κυριακή θα βρίσκονται  στο Αβάκιο Παιδικό στέκι και θα ‘’ζωγραφίζουν’’ τα προσωπάκια των παιδιών όπως αυτά θέλουν και ονειρεύονται.

Είδαμε τους ηθοποιούς:

Χάρη Σώζο, Θανάση Κουρλαμπά, Κώστας Ευριπιώτης, Χρήστο Ευθυμίου, Θανάση Πάτρα, Χρήστο Φωτίδης, Κορίνα Οικονομάκη, Γκέλυ Γαβριήλ, Δημήτρη Γιώτη, Μιχάλης Μαρκάκης, Ζαχαρίας Ρόχας, …

info:

Δυο παιδιά που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό αποφασίζουν να ζήσουν το  ένα τη ζωή του άλλου. Το ένα αγόρι είναι ο πρίγκιπας Εδουάρδος, ο διάδοχος του θρόνου και το άλλο ο Τομ, ένας  φτωχός ζητιάνος. Παιχνίδια της ζωής συνωμοτούν  και τότε θα ξεκινήσει μια σειρά από  απίστευτα μπερδέματα και συναρπαστικές περιπέτειες γεμάτες αγωνία που θα μας οδηγήσουν στην αναζήτηση της δικαιοσύνης.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο-Σκηνοθεσία: Κέλλυ Σταμουλάκη
Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Ενορχήστρωση: Μαυρίκιος Μαυρικίου
Χορογραφίες: Τζένυ Τοψίδη
Σκηνικά: Δέσποινα Βολίδη
Κουστούμια: Δέσποινα Κολοκοτσά
Βοηθός Σκηνοθέτη: Παύλος Εμμανουηλίδης
ΑΒΑΚΙΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 7-11
«Για την πλούσια παραγωγή αποφάσισε με γενναιοδωρία ο πρίγκιπας και για τις τιμές ο φτωχός»
Γενική Είσοδος: 10 ευρώ
Ομαδικό (απο 6 άτομα ): 8 ευρώ
ΑΜΕΑ/Άνεργοι/ Πολύτεκνοι: 8 ευρώ
ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ – ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ : ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.30, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ   ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ & ΚΥΡΙΑΚΗ 12.00
ΤΗΛ ΘΕΑΤΡΟΥ 2130185050/ ΩΡΕΣ ΤΑΜΕΙΟΥ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

10.00-17.00

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.