Συνάντηση Φώφης Γεννηματά Κ.. Σημίτη…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Εγώ ο αριστερός, ασχολούμαι με το ΠΑΣΟΚ εεεε…παράδοξο θα μου πείτε. Παίρνω αφορμή να γράψω αυτό το άρθρο, από την διαγραφή του ΛΕΩΝΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ,Βουλευτη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ…προερχόμενο από ΠΑΣΟΚ,καθώς επίσης και την δήλωση του Α.ΛΟΒΕΡΔΟΥ, για έκτακτο συνέδριο του κόμματος υους, επαναπροσδιορισμό των θέσεων τους , αλλά εκλογής Προέδρου,μετά την εκλογή ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

Πρίν από μερικές μέρες, έγινε μια συνάντηση της Προέδρου κ.Φ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ με τον κ.ΣΗΜΙΤΗ…ακούστε την δήλωση του τέως Πρωθυπουργού στο τέλος της συνάντησης τους << ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ>>….Δεν έγινε καμιά και από κανένα άλλο δήλωση για την συνάντηση αυτή, διαρροές υπήρξαν.Επτασφράγιστο μυστικό τα διαμειφθέντα..

Παράλληλα, σας υπενθυμίζω της δηλώσεις των ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ και ΘΕΟΧΑΡΗ από το ΠΟΤΑΜΙ ότι οι θέσεις τους είναι πια πιο κοντά με την Ν.Δ. [ Θεοδωράκης ανιψιός της κ.ΣΗΜΙΤΗ…..] τα συμπεράσματα δικά σας……

Προς τι όμως να είναι τόσο κρυψίνοες? Ειδικά ο κ.ΣΗΜΙΤΗΣ, ό οποίος κινεί τα τα νήματα εν κρυπτώ.Ειρήσθω εν παρωδώ ότι ο Λ.ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ είναι το μακρύ δεξί χέρι τους ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..οι πληροφορίες τον φέρνουν να συνομιλεί με τον ΣΑΜΑΡΑ για την ίδρυση νέου Κόμματος , ομίλου , ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το.

Ποιος, αυτός πού δρούσε κατά την δικτατορία με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ…εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ στις 13-09-1974, και υπέγραψε την Ιδρυτική του διακύρηξη.Μα θα μου πείτε αυτόν δεν διέγραψε ο Α.ΠΑΠΑΝΔΡΟΥ, το 1975 μαζί με τους ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ,ΜΠΑΜΠΑ,ΜΕΛΙΝΑ ΜΔΕΡΚΟΥΡΗ και άλλους? Δεύτερη φορά συγκρούσθηκαν το 1995 και ο Α.Π. φώναξε τον Λαλιώτη στο ΩΝΑΣΕΙΟ και αυτολεξεί του είπε :
<<Ο Ανδρέας πίστευε (δικαιολογημένα λόγω του αδελφού του ΣΠΥΡΟΥ ΣΗΜΙΤΗ) ότι ο Σημίτης είναι φανατικός γερμανόφιλος>> όπως και νάχει μην τόν ψηφίσεις, για αρχηγό του κόμματος μην του παραδόσεις την αρχηγία του κόμματος.

Άς είναι πρίν τις εκλογές του 1981 επανήλθε,χωρίς να εκτεθεί στην βάσανο του Πειραικού Λαού, [εκλογική του Περιφέρεια], ό αείμνηστος όμως Α.Π. στον έκανε ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ.και το 1985 πού εξελέγη ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ, Υπουργό ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

Μάλλον έχει δίκηο ο Πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ κ. ΛΕΒΕΝΤΗΣ..ότι στις επόμενες εκλογές δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ – Δ.Σ. και ΠΟΤΑΜΙ στην βουλή και αυτός μόνος πια θα καλύψει όλο τον χώρο…..

Είδατε ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ, πού βλέπει τα μελλούμενα ή μήπως ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ τον θέλουν να καλύπτει τον χώρο επειδή είναι πιο ελέγξιμος από τους άλλους?

Αυτά και ακολουθούν κι άλλα……να είμαστε έτοιμοι για μεγάλες ανατροπές στο Πολιτικό σκηνικό?

Αυτά προς για σήμερα , θα επανέλθω ανάλογα με τις εξελίξεις……….

Γειά σας…..

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.