Oταν η προπαγάνδα δεν έχει όρια…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς κάλεσε δημόσια, με άρθρο του στην «Αυγή», τους ανθρώπους των επιστημών και των τεχνών του εξωτερικού  να… βοηθήσουν όπως μπορούν τη μεγάλη προσπάθεια ανθρώπινης φιλοξενίας των προσφύγων πολέμου που «εγκλωβίζονται» με ευθύνη της Ε.Ε. στη χώρα μας.
TΗΝ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΑΝΈΛΑΒΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο  JOHN JOHN DERNENTERIS
Με το γνωστό αμετροεπές στιλ του, ο Πρετεντέρης ειρωνεύεται στα όρια της κακοήθειας την πρωτοβουλία του Α. Μπαλτά, ως κίνηση των «ανικάνων», του ΣΥΡΙΖΑ, που «μας καταστρέφουν»: «Δεν ξέρω αν παρατηρήσατε τη σιωπή που έχει πέσει τις τελευταίες μέρες “στους καλλιτέχνες και τους διανοούμενους του κόσμου” που δημοσιεύτηκε στην «Αυγή», σημειώνει ο αρθρογράφος στα σημερινά ΝΕΑ: «Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα πόσοι από “τους καλλιτέχνες και τους διανοούμενους του κόσμου” διαβάζουν “Αυγή”, ούτε πόσοι ξέρουν τι είναι ο Μπαλτάς. Αλλά είμαι βέβαιος ότι η επιστολή τους συντάραξε… Αμέσως μετά τη δημοσίευση οι προσφυγομετανάστες στην Ελλάδα ξεπέρασαν τις πενήντα χιλιάδες, ο Ομπάμα πήγε στην Κούβα κι άρχισε να βρέχει βόμβες στις Βρυξέλλες. Ετσι είναι με η θεωρία του χάους. Μια πεταλούδα ανοιγοκλείνει τα φτερά της στην Αθήνα και γίνεται χαλασμός Κυρίου…».

Πιστεύω πως ούτε οι πιο φανατικοί αντι-αριστεροί οπαδοί του, δεν θα κατάφεραν να γελάσουν με το ανατριχιαστικό χιούμορ του δημοφιλούς σχολιαστή, όσο κι αν εκείνος κλείνει την «ψυχαγωγική» του παρέμβαση με το δημαγωγικό κλισέ, που ενώνει το «χώρο» της διαπλοκής με την προπαγάνδα της ηττημένης Δεξιάς και τα συμφέροντα του πανικόβλητου ΔΟΛ, ότι «η Ελλάδα (σ.σ. χωρίς αυτούς στην εξουσία, εννοείται) βουλιάζει και βυθίζεται στο χάος»…

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.