Απάντηση του Μ.Παναγιώτου στο άρθρο του κ.Δ.Μαύρου…

Facebook
Twitter
LinkedIn

.
Θα προσπαθήσω να απαντήσω όσο μπορώ στο άρθρο με στοιχεία…
Φίλοι μου  σας παραθέτω αυτούσιο ένα άρθρο του κ.ΔΗΜΗΤΡΗ  ΜΑΥΡΟΥ.Kαι σας δίνω τα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζουμε…
Θα προσπαθήσω να απαντήσω όσο μπορώ στο άρθρο του που δημοσιεύει στην Σαββατιάτικη  REAL NEWS…..

1.-Ποιος ΕΊΝΑΙ Ο ΚΎΡΙΟΣ: ΔΙΕΥΘΎΝΩΝ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ  της M.R.B…εταιρείας δημοσκοπήσεων πού συνεργάζεται με το  MEGA CHANEL  και ειδικά με τον κ.ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ.

2.-Η εν λόγω εταιρεία έκανε  τα EXIT POLLS από το 2009 μέχρι τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015,και τα οποία έδιναν ακριβώς ανάποδα αποτελέσματα από αυτά πού τελικά εξήχθησαν από  την κάλπη…σας παραθέτω τις προβλέψεις του…..και τα τελικά αποτελέσματα :¨

Α] ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012  Ν.Δ.33% ΣΥΡΙΖΑ 11%  τελ.αποτ/τα Ν.Δ.18.85 %ΣΥΡΙΖΑ 16,78%

Β]      ===//===   ΙΑΝ.  2015  Ν.Δ.31%ΣΥΡΙΖΑ 23%      ==//==       Ν.Δ.28,09%ΣΥΡΙΖΑ  35,46%

Γ]      ===//===    ΣΕΠ. 2015  Ν.Δ. 34%ΣΥΡΙΖΑ 25%     ==//==         Ν.Δ.27,81%ΣΥΡΙΖΑ 36,34%

Παρατήρηση 1Η:  Προέβλεπε τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα……οι δε εκλογές του 9/2015 έγιναν  έπειτα από την υπογραφή ενός μνημονίου [ ναι να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους ]

Παρατήρηση 2η  : Να σας θυμίσω το ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ του 8/2015 δλδ ένα μήνα πρό των εκλογών πού  πρόβλεψε 48 υπέρ του  ΟΧΙ και 62 υπέρ του ΝΑΙ….θέλετε τελικό αποτέλεσμα….63%  Ο Χ Ι  και 47  Ν Α Ι ……ΟΠΟΥ ΟΧΙ  μόνος ο ΣΥΡΙΖΑ  .. ΚΑΙ ΝΑΙ …. σύμπασα η αντιπολίτευση με προεξάρχουσα την Ν.Δ. και τις λοιπές συμπορευόμενες δυνάμεις και τις δηλώσει των πρώην [πρωθυπουργών ονόματα δεν λέμε και υπολήψεις δεν θίγουμε], με όλα τα ΜΜΕ δλδ ΕΝΤΥΠΟ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ εναντίον τόσο στις  ΕΚΛΟΓΕΣ  όσο και στο ΔΗΜΟΗΦΙΣΜΑ

Παρατήρηση  3Η :¨Ας πάμε παρακάτω, από πού έκανε τις μετρήσεις και έβγαλε τα ποσοστά των  υπερήφανων και απογοητευμένων Ελλήνων ο. κ.ΜΑΥΡΟΣ….από τους ίδιους πολίτες πού έκανε τις μετρήσεις των εκλογών…..αν  είναι έτσι…ε τότε βγάλτε τα συμπεράσματα σας….όσο σωστές βγήκαν οι μετρήσεις εκείνες άλλο τόσο σωστές είναι κι αυτές.

Παρατήρηση 4η  :Κύριε ΜΑΥΡΟ, ό ΕΛΛΗΝΑΣ είναι περήφανος για την κυβέρνηση πού έχει από τον ΓΕΝΝΑΡΗ του 2015…η οποία διαχειρίσθηκε τις παθογένειες ενός ανύπαρκτου κράτους πού ΚΥΒΕΡΝΗΘΗΚE, από τον εμφύλιο πόλεμο και μετά δλδ από το 1947  μέχρι τον 12/2016  ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΝΤΑ 70 χρόνια,από φαύλους και διεφθαρμένους πολιτικούς[Με φωτεινή εξαίρεση το 1981-1988 πού την διακυβέρνηση της χώρας είχε ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ]  και  περιμένατε μέσα σε 1 χρόνο να τα φτιάξει όλα ? μπράβο σας ΤΌΣΟ ΣΕ ΣΑΣ ΌΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ σας κ.ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ.

Παρατήρηση 5Η  :¨Ο Ελληνικός λαός θα σας διαψεύσει και πάλι…οψέποτε  γίνουν εκλογές δλδ το 2019…..

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 6η :Μην προσπαθείτε να  ρίξετε το ΗΘΙΚΟ  του ΕΛΛΗΝΑ, των 1.300.000 ανέργων , των 6.000.000 πού  ζούν κάτω από το όριο της φτώχειας από το 2011 μέχρι σήμερα..δεν το δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 7η:Ο Ελληνικός Λαός κ.ΜΑΥΡΟ ούτε ΟΡΓΗ ούτε ΝΤΡΟΠΗ αισθάνεται με τήν κυβέρνηση της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και του κ.ΤΣΙΠΡΑ…..οι  ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ? ΝΑΙ…..η  ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ? ΝΑΙ, Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ? ΝΑΙ…….Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ,Ο ΕΡΓΑΤΗΣ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Ο ΓΤΩΧΟΣ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ Η ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ  ΟΧΙ….ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ…

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 8η:Δημιούργημα των Γ.ΠΑΝΑΔΡΕΟΥ, Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ και ιδιαίτερα της ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ Ν.Δ. ΔΛΔ ΣΑΜΑΡΑ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ  ήταν.¨

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ κ.Δ.ΜΑΥΡΟΥ ΑΥΤΟΥΣΙΟ…ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ, για τους αριθμούς του και την στατιστική του…..

<<Το μεταναστευτικό ή προσφυγικό πρόβλημα δημιουργεί στους Ελληνες ένα πολύ αρνητικό καμβά, πού μπορεί να αποτελέσει την θρυαλλίδα για κακές εξελίξεις στο εσωτερικό της χώρας.

Το 75% των πολιτων δεν πιστεύει ότι το μεταναστευτικό θα λυθεί εντός του 2016. .Το 58% αξιολογεί αρνητικά τους χειρισμούς της Ελλάδας και το 83%  απ αυτούς της Ε.Ε.

Στην ερώτηση ποιος ευθύνεται κυρίως για το μεταναστευτικό πρόβλημα της χώρας δηλώνει , το 39%  η Ε.Ε. ,το28%  η Τουρκία , ενώ μόνο ένα 6% η Ελλάδα.

Εμφανές είναι ότι υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για το πόσο καλά χειρίζεται η Ελλάδα το μεταναστευτικό , όμως η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών αισθάνεται ότι η χώρα βάλλεται εκ των έξω όσον αφορά το συγκεκριμένο θέρμα.

Συμπληρωματικό των πιο πάνω,είναι ότι το δεύτερο συναίσθημα πού επιρατεί μετα την οργή [ 64% ] είναι η ντροπή [ 50% ].

Ξέρουμε όλοι δε ότι στον Έλληνα ή ψυχολογική <<Αχίλλειος πτέρνα>> του είναι η υπερηφάνεια του.Οποιαδήποτε στραβοτιμονιάσ πάνω στην διάσταση της υπερηφάνειας,μπορεί να δημιουργήσει ανατροπές από το πουθενά.

Και ας μην ξεχνιόμαστε , το μεταναστευτικό συνδέεται μεν με πολιτικά και οικονομικά θέματα, συνδέεται όμως και με θέματα εξωτερικής πολιτικής και ο νοών νοείτω>>

Αυτά κ.ΜΑΥΡΟ σε απάντηση…….

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.