Αφήστε την δικαιοσύνη να κανει το έργο της…

Facebook
Twitter
LinkedIn

του Μιχάλη Παναγιώτου.

Aπό   όλες τις πρωινές εκπομπές ο κ.ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ,εκπρόσωπος τύπου τηςΝ.Δ. καταφέρεται,κλαίει και ωδύρεται,φωνασκών, κατά της απάντησης πού έδωσε ο Πρωθυπουργός της χώρας ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ στην δημοσιογράφο κ.ΤΣΙΚΡΙΚΑ, σχετικά με την απόφαση του Σ.τ.Ε.. Στην απάντηση του ο κ.ΤΣΙΠΡΑΣ είπε  αυτολεξεί <<«η δικαιοσύνη θα βγάλει την απόφασή της αλλά δεν δίνω ούτε μια πιθανότητα ότι το ΣτΕ να ακυρωθεί ο διαγωνισμός».

Έλα όμως πού προηγήθηκε ο κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ στην συνέντευξη στον ΣΚΑΙ και στον κ.ΠΑΠΑΧΕΛΑ…..και δήλωσε και μάλιστα μετά βεβαιότητος  τα εξής , πάλι αυτολεξεί….<<Αφήστε να δούμε καταρχάς, γιατί δική μου εκτίμηση είναι, κύριε Παπαχελά, ότι ο νόμος αυτός δεν πρόκειται να σταθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Οποιοσδήποτε διαβάζει το Σύνταγμα καταλαβαίνει ακριβώς τι λέει ο συνταγματικός νομοθέτης>>

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κ.ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ??

Τώρα είμαστε σε αναμονή της << ΠΥΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ κ. ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ>> πρέπει εεεε δεν πρέπει…καθ ότι ήρξατο πρώτος χειρών αδίκων όπως ο θυμόσοφος λαός λέει..

Τον έπιασε και τον σφάζει ο κολικός για τους καναλάρχες και διαπλεκόμενους των  Μ.Μ.Ε. ποιών?  Καναλιών των εξής δύο….και όχι 6-7 πού λένε..ΤΟΥ ΜΕGA….και του STAR……εμπλέκεται στα δύο?   Ένας ……Και καλά το STAR, είχε την δυνατότητα να υπερθεματίσει.

Το ΜΕGA βλέπε ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. δεν μπορούσε ούτε παγωτό να πάρει με την υπογραφή του….γιατί?? :¨

1.-Δεν είχε κάνει αύξηση ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

2.-Είχαν καταγγελθεί. Δλδ είχαν κλείσει οι δανειακές του συμβάσεις στις Τράπεζες και δεν μπορούσε να πάρει ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ…..το δε μπλοκάρισμα των 30 εκ.ευρώ.προερχόταν από τιμολόγια πού είχαν εκχωρηθεί στις εταιρείες factoring…είχαν … εξοφληθεί και δεν μπορούσαν,να αναχρηματοδοτηθούν ούτως ώστε να θεωρηθούν ενήμεροι,ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ…..

Αυτά……

Του Μ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.