Η “ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ” ΨΗΦΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Του Νίκου Στέφου

Διαφωνώ ριζικά με κάποιους που βρίζουν όποιον ήταν κάποτε σε άλλο χώρο και σήμερα είναι στη ΝΔ! Είναι θετικό να προσέρχονται πολίτες και από άλλους πολιτικούς χώρους, να αποδέχονται τις ιδεολογικές αρχές της και να μάχονται για την επικράτηση της ιστορικής κεντροδεξιάς παράταξης!

 

Κάποτε η ΝΔ ήταν στο 47%! Έκτοτε πολλοί έφυγαν προς άλλα κόμματα και η ΝΔ συρρικνώθηκε στο 28%… Επομένως η παράταξη αυτή χρειάζεται επειγόντως “αιμοδοσία” ψήφων για να επικρατήσει απόλυτα στις επερχόμενες εκλογές!

Αντί όμως να ενθαρρύνουνε τον κόσμο που παραπλανήθηκε από την απάτη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και να τον επαναπατρίσουνε στη ΝΔ, είναι λογικό να τον βρίζουνε κι από πάνω κάποιοι θερμοκέφαλοι; Τι ανοησίες είναι αυτές;

Η ΝΔ και με βάση τις παρακαταθήκες του Κωνσταντίνου Καραμανλή είναι η μεγάλη δημοκρατική και φιλελεύθερη παράταξη της Δεξιάς και του Κέντρου που φτάνει ως τις παρυφές της Αριστεράς! Αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες, δεν τους διχάζει και πιστεύει στη φιλελεύθερη οικονομία με κοινωνική ευαισθησία ενταγμένη στην ευρωπαϊκή οικογένεια των δημοκρατικών λαών!

Χάρη στις μεγάλες εθνικές επιλογές της ΝΔ που δικαιώθηκαν όλες ιστορικά, η Ελλάδα γνώρισε ημέρες πρωτόγνωρης ευημερίας και ανάπτυξης! Λάθη έγιναν. Τα λάθη όμως αυτά δεν μπορούν να σβήσουν την προσφορά της προς το Λαό και το Έθνος ούτε να μειώσουν το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα ανήκει στην οικογένεια των ανεπτυγμένων χωρών του κόσμου!

Η ΝΔ καλείται λοιπόν και σήμερα, ενωμένη, με μια φωνή και χωρίς παραφωνίες από Δούρειους Ίππους που εκφράζουν μόνο τον εαυτό τους αλλά ουσιαστικά εξυπηρετούν τα συμφέροντα των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου, να σηκώσει και πάλι το βάρος της ανασυγκρότησης της Ελλάδος και να τη βγάλει ξανά από τη σημερινή στενωπό! Αυτός ήταν πάντα ο ιστορικός της ρόλος! Αυτό είναι και πάλι το πεπρωμένο της και η εθνική ευθύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη…

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.