Τενεσί: Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή που η δράστης του μακελειού εισβάλει στο σχολείο

Vid 0 jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn

Τρεις μαθητές και τρεις ενήλικoι σκοτώθηκαν από τα πυρά της ενόπλης σε ιδιωτικό σχολείο στο Νάσβιλ.

Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή που η δράστης του μακελειού εισβάλει στο ιδιωτικό σχολείο έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της πολιτείας του Τενεσί.

Τρεις μαθητές και τρεις ενήλικoι σκοτώθηκαν από τα πυρά της ενόπλης σε ιδιωτικό σχολείο στο Νάσβιλ. Η δράστης, μια 28χρονη, σκοτώθηκε από αστυνομικούς.

Το πρόσωπο που διέπραξε το νέο μακελειό σε σχολείο σκοτώθηκε από αστυνομικούς που έφθασαν επιτόπου· η αστυνομία έκανε λόγο για γυναίκα, διεμφυλική, 28 ετών, ονόματι Όντρεϊ Χέιλ. Η Χέιλ δεν είχε ποινικό μητρώο, αλλά ήταν μαθήτρια του σχολείου. Άφησε πίσω της “μανιφέστο” για τα εγκλήματα.

Ήταν 10:13 (τοπική ώρα) όταν η αστυνομία σήμανε συναγερμό στο Covenant School ύστερα από αναφορές για πυροβολισμούς. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή και ζήτησαν από τους γονείς που έσπευσαν στο σημείο αγωνιώντας για την τύχη των παιδιών τους, να παραμείνουν σε απόσταση ασφαλείας.

Οι αρχές ανέφεραν για το περιστατικό: «Απαντάμε σε έναν ενεργό επιτιθέμενο δράστη στο 33 Burton Hills Blvd Covenant School. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε πολλούς τραυματίες. Οι γονείς που έρχονται στο σχολείο θα πρέπει να πάνε στο 20 Burton Hills αυτή τη στιγμή». 

Στο συγκεκριμένο ιδιωτικό σχολείο φοιτούν περίπου 200 μαθητές. Πρόκειται για μαθητές προσχολικής ηλικίας έως και μαθητές της ΣΤ’  δημοτικού, οι οποίοι μετά το περιστατικό μεταφέρθηκαν με λεωφορείο στην εκκλησία Woodmont Baptist Church, δύο μίλια μακριά από την πανεπιστημιούπολη, για να συναντήσουν τους γονείς τους.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.