ΔΕΗ myRewards Miles: Νέα υπηρεσία επιβράβευσης σε συνεργασία με το Miles+Bonus της AEGEAN

Dei logo cmyk jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερες πληροφορίες στο myΔΕΗ και στο myΔΕΗ app.

Την υπηρεσία επιβράβευσης ΔΕΗ myRewards Miles ανακοίνωσε η ΔΕΗ, σε συνεργασία με την AEGEAN, επιτρέποντας στους πελάτες των δύο εταιρειών να συλλέγουν και να εξαργυρώνουν πόντους και μίλια.

Συγκεκριμένα, οι πελάτες ΔΕΗ μπορούν να συνδέσουν τον Miles+Bonus λογαριασμό τους με το myΔΕΗ και να κερδίζουν μίλια από τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις συναλλαγές τους με τη ΔΕΗ, καθώς και να εξαργυρώσουν μίλια για την πληρωμή του ΔΕΗ λογαριασμού τους. Παράλληλα, τα μέλη του προγράμματος Miles+Bonus της AEGEAN αποκτούν περισσότερες επιλογές από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Οι πελάτες ΔΕΗ μπορούν να κερδίζουν μίλια ολοκληρώνοντας ενέργειες όπως αποκτώντας συγκεκριμένα προϊόντα ρεύματος ΔΕΗ, μπαίνοντας για πρώτη φορά στην εφαρμογή myΔΕΗ, ενεργοποιώντας τον μηνιαίο λογαριασμό, την πάγια εντολή ή και πρόσθετες υπηρεσίες, όπως το Fixit, αλλά και ολοκληρώνοντας το προφίλ τους στο ψηφιακό εργαλείο ΔΕΗ myEnergy Coach.

Κάθε ενέργεια που ολοκληρώνεται, αντιστοιχεί σε συλλογή διαφορετικού αριθμού μιλίων. Ενδεικτικά, για αγορά του προϊόντος ΔΕΗ myHome4all, τα μέλη κερδίζουν 5.000 μίλια, που αντιστοιχεί – μεταξύ άλλων – σε μια πτήση εσωτερικού. Αντίστοιχα, κάθε ανανέωση συμβολαίου ΔΕΗ myHome4all επιβραβεύει τα μέλη με 2.500 μίλια, η είσοδος στην εφαρμογή myΔΕΗ για πρώτη φορά προσφέρει 2.000 μίλια και η ενεργοποίηση του μηνιαίου λογαριασμού αντιστοιχεί σε 500 μίλια.

Ταυτόχρονα, οι πελάτες ΔΕΗ μπορούν να εξαργυρώνουν Miles+Bonus μίλια για να πληρώσουν τον λογαριασμό τους. Στο πρόγραμμα ΔΕΗ myRewards Miles, η αναλογία εξαργύρωσης είναι 300 μίλια για κάθε 1 ευρώ του λογαριασμού ΔΕΗ. Διευκρινίζεται ότι οι πελάτες μπορούν να εξοφλήσουν ακόμη και το συνολικό ποσό του λογαριασμού τους εξαργυρώνοντας μίλια. Το μικρότερο ποσό που μπορεί να εξαργυρωθεί για πληρωμή λογαριασμών είναι τα 4.500 μίλια.

Περισσότερες πληροφορίες στο myΔΕΗ και στο myΔΕΗ app.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.