To μέτωπο της λογικής…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Βενιζέλος και Θεοδωράκης οι λογικοί…
και είμαστε εμείς οι παράλογοι…του Μιχάλη Παναγιώτου. Πρό ημερών ,στο αμφιθέατρο του 9.84 συγκεντρώθηκε το «μέτωπο της λογικής». Οπως αυτοαποκαλείται δηλαδή. Βαπτίστηκαν από μόνοι τους. Αυτοί είναι οι…λογικοί κι εμείς, οι υπόλοιποι, είμαστε οι παράλογοι. Ωραία λογική. Του παραλόγου.

Μαζεύτηκαν χθες για την παρουσίαση του βιβλίου «Το Νησί που φεύγει», μία ανθολογία άρθρων του Γιώργου Παγουλάτου που δημοσιεύθηκαν στην «Καθημερινή» τα τελευταία χρόνια.

Και ήταν όλοι τους εκεί, όπως τότε που γέμισαν ασφυκτικά το Ακροπόλ για την «Κεντροαριστερά των 58» και πανηγύριζαν για το καινούργιο που κόμιζαν στην πολιτική και την ανταπόκριση που έβρισκε στον κόσμο.

Στο πάντοτε έγκυρο στις περιπτώσεις αυτές Protagon μπορείτε να δείτε όλους τους παρευρισκομένους. Τους δίνει  με μία φράση ο Κώστας Γιαννακίδης: «Κεντρώοι της Νέας Δημοκρατίας, Πασόκοι του ΓΑΠ και του Βενιζέλου, ορφανά της ΔΗΜΑΡ και Ποταμίσιοι σε αναζήτηση, συν καμιά δεκαριά που κοίταζαν προς την πόρτα με την ελπίδα να μπει ο Σημίτης».

Δυστυχώς ο Σημίτης δεν μπήκε. Αλλά μπήκαν οι (πάρτε ανάσα): Κικίλιας, Κεραμέως, Χατζηδάκης από τη ΝΔ. Μιλένα Αποστολάκη και Χάρης Θεοχάρης. Ο Κύρκος, ο Μαυρωτάς και ο Ψαριανός, τα απομεινάρια του Ρυακιού. Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο Φίλιππος Σαχινίδης, «Μέτωπο λογικής με “εξημερωμένους” δεξιούς» όπως γράφει χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.