Η τελική λίστα με τους προσληφθέντες στη Δημόσια Τηλεόραση

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn
Ανακοινώθηκαν οι 439 «τυχεροί» που προσλαμβάνονται στον νέο φορέα της κρατικής τηλεόρασης με την πρώτη προκήρυξη από το ΥΠΟΙΚ και τον Ειδικό Διαχειριστή
Την τελική λίστα των εργαζόμενων που κατέθεσαν αίτηση και προσλαμβάνονται με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας στον ενδιάμεσο φορέα της νεάς Δημόσιας Τηλεόρασης ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών και ο Ειδικός Διαχειριστής Γκίκας Μάναλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, προηγήθηκε ο έλεγχος των υποβληθέντων δικαιολογητικών των προτασσομένων στους πίνακες κατάταξης, για την επιβεβαίωση των στοιχείων που περιλαμβάνονται στις αιτήσεις συμμετοχής τους, κατόπιν του οποίου επήλθαν αλλαγές στον πίνακα κατάταξης,που είχε καταρτιστεί αρχικά.
«Παράθυρο» και για όσους έμειναν «απ’ έξω»
Μάλιστα, στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «αιτήσεις υποψηφίων που κατετάγησαν σε θέσεις επιλαχόντων ή/και απορρίφθηκαν λόγω έλλειψης τυπικών προσόντων διορισμού ή/και ήταν άκυρες και δεν προσλαμβάνονται στο πλαίσιο της με Α.Π.01/2013 προκήρυξης, θα ληφθούν υπόψη και θα καταταγούν στο πλαίσιο της Προκήρυξης με Α.Π. 02/2013», καθώς η υποβολή αίτησης για την πρώτη προκήρυξη ισχύει για την πλήρωση θέσεων και της δεύτερης.
Δείτε τη λίστα με τα ονόματα κάνοντας κλικ εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.