ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΟΠ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σχόλιο του Νίκου Φιλιόπουλου

Έχω διαβάσει σε διάφορα sitε αναρτήσεις από δημοσιογράφους αλλά και από πολίτες που προτρέπουν το καταναλωτικό κοινό να μην αγοράζει προϊόντα από εταιρείες Γερμανικών συμφερόντων, για να εκδικηθούμε λέει την Μέρκελ και την Γερμανική πολιτική. 

Κι εγώ είμαι ένας από αυτούς που δεν πήγαινα και δεν πάω τους Γερμανούς και δεν θέλω να υποστηρίξω τα Γερμανικά προϊόντα αλλά πες τε μου όλοι εσείς που αναρτάτε στα διάφορα site να μην ψωνίζουμε από το Lidl, ( Συμφωνώ κι εγώ σε αυτό αλλά επειδή δεν μου αρέσουν τα προϊόντα τους) από το ΑΒ Βασιλόπουλος, και από άλλα μαγαζιά Γερμανικών  συμφερόντων. Στο σημείο αυτό θέλω να ρωτήσω όλους εσάς αν ξέρετε να μου πείτε πόσο Ελληνικό προσωπικό έχουν όλες αυτές οι εταιρίες. Σαφέστατα θέλω και το κάνω να επιλέγω Ελληνικές επιχειρήσεις για προϊόντα που μου είναι απαραίτητα(εκεί μας κατάντησαν) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποκλείσω όλες τις άλλες εταιρίες που δουλεύουν Έλληνες και ειδικά τώρα με αυτό το ποσοστό ανεργίας που συνέχεια αυξάνεται. Μπορεί βέβαια όλοι αυτοί που μας προτρέπουν να μην αγοράζουμε προϊόντα από εταιρίες Γερμανικών συμφερόντων να κυκλοφορούν με Mercedes,  BMW,  Volkswagen η Opel κοκ.

Το ξαναλέω, δεν ήμουν και δεν θα γίνω ποτέ φίλος των Γερμανών αλλά αντί να κατηγορούμε τους Γερμανούς για ότι μας έχει συμβεί, καλλίτερα θα ήταν να συγκεντρώσουμε όλο το μένος που έχουμε, εναντίον των Ελλήνων πολιτικών που αυτοί είναι υπεύθυνοι για την κατάντια της πατρίδας μας και συνεχίζουν να ασχολούνται μόνο για την καρέκλα τους και όχι για τον απλό πολίτη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.