Μακελειό με 17 νεκρούς σε σχολείο της Φλόριντα…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δεκαεπτά ‘ανθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 50 τραυματίσθηκαν σοβαρά,σε σχολείο της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών,την ώρα που  τα παιδιά τέλειωναν τα μαθήματά τους.Δολοφόνος ένας πρώην μαθητής 19 χρόνων. Ο δράστης πρώην μαθητής του Stoneman Douglas High School, 19 ετών είναι ο δράστης της ένοπλης επίθεσης στις εγκαταστάσεις του σχολείου στη Φλόριντα, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Η επίθεση  έγινε στο σχολικό συγκρότημα του Stoneman Dougklas High School χθες Τετάρτη  στις 14.00 (τοπική ώρα – 22.00 ώρα Ελλάδος.Οι αρχές, μετά από συντονισμένη επιχείρηση συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος φέρεται να είναι γνωστός στην Αστυνομία. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, πρόκειται για τον 19χρονο Νίκολας Κρουζ, πρώην μαθητή, ο οποίος άνοιξε πυρ στον τρίτο όροφο του σχολικού συγκροτήματος, σκορπίζοντας τον θάνατο σε τουλάχιστον επτά μαθητές και τον τραυματισμό τουλάχιστον 50.

O νεαρός χρησιμοποίησε ημιαυτόματο τουφέκι εφόδου κατά τη διάρκεια του μακελειού, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου μέσα στο λύκειο στο οποίο είχε φοιτήσει και από το οποίο είχε αποβληθεί.

Το μακελειό διαπράχθηκε λίγη ώρα πριν ολοκληρωθούν τα τελευταία μαθήματα στο λύκειο Μάρτζορι Στόουνμαν Ντάγκλας στην Πάρκλαντ, μια πόλη με περίπου 30.000 κατοίκους.

Ο 19χρονος Νίκολας Κρουζ, πρώην σπουδαστής του λυκείου, που είχε αποβληθεί από το σχολείο εξαιτίας κακής διαγωγής, συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα στην κοντινή κοινότητα Κοράλ Σπρινγκς, σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας Μπρόουαρντ, Σκοτ Ίσραελ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.