Η Valeria Golino επιστρέφει στις Κάννες με τη νέα της ταινία, EUFORIA.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η δεύτερη ταινία στη σκηνοθετική φιλμογραφία της Valeria Golino, επιστρέφει στο 71o Φεστιβάλ Καννών με την ταινία EUFORIA, από τη StraDa

Μετά το σκηνοθετικό της ντεμπούτο το 2013 με το “ΜΕΛΙ| Honey” η Valeria Golino επιστρέφει ξανά στις Κάννες και στο “Τμήμα Ένα Κάποιο Βλέμμα” με τη δεύτερη ταινία στη φιλμογραφία της, EUFORIA. Η ταινία αφηγείται την ιστορία δύο αδερφών και τη δύσκολη σχέση ανάμεσά τους, καθώς είναι δύο τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται οι Riccardo Scamarcio (Them, John Wick 2) και Valerio Mastandrea (Τέλειοι Ξένοι, Η Συνάντηση)  H Valeria Golino, πέρα από τη σκηνοθεσία υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Francesca Marciano (Me And You, Μέλι) και Valia Santella (Μέλι, My Mother). Ο φημισμένος Ιταλός συγγραφέας Walter Siti συνυπογράφει και εκείνος το σενάριο.

Σύνοψη

Ο Matteo είναι ένας νεαρός επιτυχημένος επιχειρηματίας, τολμηρός, γοητευτικός και δραστήριος. Ο Ettore αντίθετα είναι ένας ήρεμος, κατασταλαγμένος δάσκαλος δημοτικού που έχει επιλέξει να ζει στη σκιά, στη μικρή πόλη, όπου γεννήθηκε. Είναι αδέλφια με δύο τελείως διαφορετικές προσωπικότητες. Ένα δραματικό γεγονός θα τους φέρει κοντά, υποχρεώνοντάς τους να ζήσουν για μερικούς μήνες μαζί στη Ρώμη. Αυτή θα είναι η ευκαιρία να λύσουν τις διαφορές τους μέσα από αγάπη και τρυφερότητα και ίσως μαζί να κατακτήσουν την ευφορία.

Στοιχεία ταινίας:

Σκηνοθεσία: Valeria Golino

Σενάριο: Valeria Golino, Francesca Marciano, Valia Santella , Walter Siti

Παίζουν: Valerio Mastandrea, Riccardo Scamarcio

Έτος: 2018

Χώρα: Iταλία

Διάρκεια: 120΄

Mε την υποστήριξη Creative Europe Programme – MEDIA


Για περισσότερες πληροφορίες: Σοφία Παναγιωτοπούλου

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.