ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ...Video

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ...mas

">

bunner3

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:block"
     data-ad-format="autorelaxed"
     data-ad-client="ca-pub-7408697485170829"
     data-ad-slot="9995569825"></ins>
<script>
     (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>
Η Άνδρη Θεοδότου τα σπάει στο τρέιλερ της σειράς «Ελα στη Θέση μου» - Δείτε το

 

«Πίνα κολάδα» μας κερνάει η αγαπημένη ηθοποιός Άνδρη Θεοδότου, στο τρέιλερ της σειράς «Ελα στη Θέση μου» oπου πρωταγωνιστεί, για δεύτερη χρονιά, μαζί με αγαπημένους Ελλαδίτες και Κύπριους ηθοποιούς.


Πρόκειται για  ένα μουσικό τρέιλερ που τραβάει έντονα την προσοχή,  αφού η τηλεοπτική «Σύλβια» με την πολύπλευρη προσωπικότητα, προτείνει «Πίνα Κολάδα» για την λύση κάθε προβλήματος,  ένα βίντεο  που  σίγουρα πολύ γρήγορα θα είναι ένα από τα αγαπημένα viral βίντεο του φθινοπώρου.

 

 


Η σειρά «Έλα στη θέση μου» βασίζεται στην τηλενουβέλα «Nuevo Rico Nuevo Pobre» και θα κάνει πρεμιέρα από τον ALPHA στις 25 Σεπτεμβρίου 2017, στις 8:00.

Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Κρητικός και τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Βασιλειάδης, ο Σπύρος Ρασιδάκης και ο Βασίλης Τσελεμέγκος.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αθηνά Οικονομάκου, Μιχάλης Μαρίνος, Μαρίνος Κόνσολος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Ναταλία Δραγούμη, Άνδρη Θεοδότου, Χάρης Γρηγορόπουλος, Μαρία Ανδρούτσου, Αναστάσης Κολοβός, Πάνος Σταθακόπουλος, Ερμόλαος Ματθαίου, Εύα Δαελή, Νικόλας Απέργης, Καλή Δάβρη, Αναστασία Παντούση, Ορέστης Καρύδας, Βασιλική Αγγέλη κ.α.

Στο ρόλο της Αιμιλίας, η Μαρία Φιλίππου

Στο ρόλο του Λεωνίδα, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος

Εκτέλεση παραγωγής J.K. Productions - ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

 


Υπόθεση:

Φέτος, η πανίσχυρη Αιμιλία και οι γιοι της, Βλάσης και Αχιλλέας, βρίσκονται πλέον σε μειονεκτική θέση, αφού η Sofo Express International έχει περάσει στα χέρια του Δαμιανού, της Φαίης και της Σύλβιας. Ο μεγάλος κίνδυνος, όμως, έρχεται απ' «έξω», και ακούει στο όνομα Μένη Σουλτς (Ναταλία Δραγούμη). Η σκληρή Ελληνογερμανίδα με καταγωγή από την Κοζάνη έχει ένα κρυμμένο μυστικό που τη συνδέει με την οικογένεια Σοφοκλέους και φέρνει μαζί της ένα «τσουνάμι» εξελίξεων και ανατροπών.

Όσο άσχημα εξελίσσονται τα πράγματα για την επαγγελματική ζωή των ηρώων, άλλο τόσο ταραχώδης είναι και η προσωπική τους ζωή. Τι θα γίνει με τις διαλυμένες σχέσεις των Βλάση – Φαίης και Αχιλλέα – Ρενάτας; Θα τα βρουν μεταξύ τους; Θα προσπαθήσουν να λύσουν τις διαφορές τους; Κανείς δεν ξέρει. Ειδικά όταν, στην ήδη εκρηκτική εξίσωση, μπαίνουν η Βασιλίνα (Αναστασία Παντούση) και ο Γιαν (Ορέστης Καρύδας), τα δύο παιδιά της Μένης Σουλτς. Η τράπουλα, για όλους και για όλα, ανακατεύεται ξανά και κανείς δεν ξέρει το φύλλο που θα τραβήξει!