ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ...Video

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ...mas

">

bunner3

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:block"
     data-ad-format="autorelaxed"
     data-ad-client="ca-pub-7408697485170829"
     data-ad-slot="9995569825"></ins>
<script>
     (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>
Κριτικές - Παρουσιάσεις
Τετάρτη, 30 Μάρτιος 2016 01:50
«Kύριε Καψή μην καπνίζετε στην σύσκεψη»!..
 
Τετάρτη, 18 Φεβρουάριος 2015 12:21
Της Λαμπριάνας Κυριακού Στο  θέατρο Αλκμήνη, παίζεται εδώ και ένα μήνα ένα από τα πιο συνταρακτικά έργα  της δεκαετίας του 1980.  «Η Αγνή του θεού» του John Pielmeier. Η Αγνή του Θεού, είναι  ένα ψυχολογικό θρίλερ που σε φέρνει αντιμέτωπο με διάφορα θρησκευτικά αλλά και κοινωνικά θέματα – σε φέρνει μπροστά στη σύγκρουση θρησκείας και επιστήμης.  Οι συγκρούσεις και οι προκαταλήψεις της θρησκείας και συγκεκριμένα μέσα στην κοινωνία των μοναστηριών,  είναι αυτό που κάνει τους λογικούς ανθρώπους να είναι άθεοι. 
 
Σάββατο, 01 Φεβρουάριος 2014 18:00
Μία καθ’ όλα αξιοπρόσεκτη ταινία ακόμη και στην τιτλοδοσία, «Η χαρά και η θλίψη του σώματος», του βραβευμένου Κύπριου σκηνοθέτη Ανδρέα Πάντζη βρήκε τον δρόμο προς τις αίθουσες μετά από μια μακριά, σκληρή και δύσκολη προετοιμασία.
 
Τρίτη, 02 Ιούλιος 2013 07:07
της Λαμπριάνας Κυριακού Με το πρώτο ανέβασμα στη σκηνή, οι πρωταγωνίστριες  μας καθήλωσαν. Ήταν ο λόγος τους, μέσα από τις μαρτυρίες, ήταν το ύφος τους μέσα από τις ερμηνείες. Έχουν περάσει μέρες και συνειδητοποιώ  ότι η σκέψη παρέμεινε εκεί κολλημένη στο θέατρο Βράχων και στην παράσταση «Κοινός Λόγος».
 
Δευτέρα, 13 Μάιος 2013 12:16
Κριτική θεάτρου: Μιχαέλα Αντωνίου Elizadeth του Χάρη Ρώμα σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά – Πολυχώρος Vault Τα έργα που δίνουν την ευκαιρία στο θεατή να παρακολουθήσει από την κλειδαρότρυπα τον κόσμο των ηθοποιών και το ανέβασμα μιας παράστασης έχουν, μέσα στα χρόνια, μεγάλη απήχηση στο ευρύ κοινό.
 
Δευτέρα, 13 Μάιος 2013 12:16
  Κριτική θεάτρου: Μιχαέλα Αντωνίου Elizadeth του Χάρη Ρώμα σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά – Πολυχώρος Vault Τα έργα που δίνουν την ευκαιρία στο θεατή να παρακολουθήσει από την κλειδαρότρυπα τον κόσμο των ηθοποιών και το ανέβασμα μιας παράστασης έχουν, μέσα στα χρόνια, μεγάλη απήχηση στο ευρύ κοινό.
 
Σάββατο, 02 Μάρτιος 2013 10:00
κριτική: Μιχαέλα Αντωνίου Θέατρο Τζένη Καρέζη Ο Μπέρτολντ Μπρεχτ έγραψε το Ο Αφέντης Πούντιλα και ο Δούλος του ο Μάττι το 1940-41 όταν βρισκόταν στην Φινλανδία, γι’ αυτό και η δράση του έργου εκτυλίσσεται εκεί. Έμπνευση για το έργο αποτελούν οι αφηγήσεις και τα διηγήματα της Χέλλα Βουολιγιόκι, η οποία τον φιλοξένησε στο κτήμα της όσον καιρό πέρασε στην αυτοεξορία στην χώρα της.
 
Πέμπτη, 14 Φεβρουάριος 2013 17:13
κριτική Μιχαέλα Αντωνίου Η Κωμωδία του Τυχαίου Θανάτου ενός Αναρχικού του Ντάριο Φο σε σκηνοθεσία Σπύρου Παπαδόπουλου – Θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης Ο Ντάριο Φο, βραβευμένος με Νόμπελ Λογοτεχνίας το 1997, θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους αυτού που σήμερα ονομάζουμε μοντέρνο λαϊκό θέατρο.
 
Πέμπτη, 07 Φεβρουάριος 2013 13:47
Κριτική Μιχαέλα Αντωνίου σε σκηνοθεσία Σταύρου Γιαννουλάδη, Θανάση Ζερρίτη, Γρηγόρη Λιακόπουλου – bios   Ο Frank Wedekind σημαντικός συγγραφέας του τέλους του δεκάτου ενάτου αιώνα ήταν παράλληλα και ηθοποιός. Η γραφή του προοριζόταν για τη σκηνή και γι’ αυτό είναι διαχρονική.
 
Πέμπτη, 31 Ιανουάριος 2013 13:52
της Μιχαέλα Αντωνίου Ο Mike Bratlett ανήκει στη νέα γενιά του Royal Court και του National Theatre της Αγγλίας. Έρχεται να διαδεχθεί συγγραφείς όπως οι John Osborne, Edward Bond και Arnold Wesker, ακόμα ίσως και τον Tom Stoppard, που έχουν χτίσει το σύγχρονο Αγγλικό μα και Ευρωπαϊκό θέατρο.
 
Πέμπτη, 24 Ιανουάριος 2013 12:17
Κριτική: Μιχαέλα Αντωνίου Ο Μάρτιν Σέρμαν, επιτυχημένος συγγραφέας περί των είκοσι θεατρικών έργων και αρκετών σεναρίων για τον κινηματογράφο, συχνά πραγματεύεται στα έργα του την
 
Κυριακή, 20 Ιανουάριος 2013 12:00
Κριτική: Μιχαέλα Αντωνίου Ένα σεβαστό κομμάτι του σύγχρονου, ποιοτικού, αμερικανικού κινηματογράφου ασχολείται με τον άνθρωπο και τις διαπροσωπικές σχέσεις.
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL