ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ...Video

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ...mas

Home ΑΠΟΨΕΙΣ Δήμητρα Γκουντούνα
απο την Δήμητρα Γκουντούνα..
Κυριακή, 29 Νοέμβριος 2015 10:02
της Δήμητρας Γκουντούνα Θα παρακαλούσα τους πολιτικούς, να μην υποτιμούν τόσο την νοημοσύνη μας. Και μνήμη έχουμε αλλά και πληγωμένη τσέπη και περηφάνια που δεν μας αφήνει να ξεχάσουμε πως άρχισε η κατηφόρα της ‘’αξιοπρέπειας’’ του ελληνικού Λαού.
 
Σάββατο, 14 Νοέμβριος 2015 09:28
Της Δήμητρας Γκουντούνα Ε εεε!!! …. εσείς ποιοι ακριβώς είστε; Για ποιόν Ιερό πόλεμο δολοφονείτε;   πέστε μου ποια Πολυεθνική χτυπήσατε που διοικούν τον πλανήτη;
 
Σάββατο, 31 Οκτώβριος 2015 10:13
της Δήμητρας Γκουντούνα Κρύο… και   γκρίζα Ανατολή σήμερα. Ζεστός καφές ,τσιγάρο τα βιβλιαράκια μου και πάμε…Λίγο ξέφυγε η κουβέρτα μου κι ένιωσα την ανατριχίλα της ‘’δροσιάς’’ του δωματίου  η γατούλα μου σήκωσε για λίγο το κεφάλι και μ΄ έψαξε  με τσέκαρε και ξανάχωσε την μουσούδα της  στις κουβέρτες  της… Να πάρω ,στην εφημερίδα να δω αν έχουμε καμιά έκτακτη είδηση …
 
Τρίτη, 13 Οκτώβριος 2015 09:46
Της Δήμητρας  Γκουντούνα Ξεθεμελιώσαμε   την όμορφη αυτή γωνιά της γης με κάθε τρόπο. Την βουτήξαμε στο τσιμέντο ,την κάψαμε, τη ρυπάναμε, πετάξαμε τα καλύτερα μυαλά στα ξένα  και τη νοσταλγούμε μέσα από τυπωμένες πολυκαιρισμένες  φωτογραφίες.
 
Κυριακή, 06 Σεπτέμβριος 2015 19:46
της Δήμητρας Γκουντούνα. Πόσους ρόλους πήρε η ψυχή μου, πόσα πρόσωπα άλλαξαν οι ελπίδες μου, όταν νόμιζα ότι παρέδωσες τα όπλα... Κάπως έτσι , θα ένιωσαν και εκείνοι οι σύντροφοι που παρέδωσαν τα όπλα στην Βάρκιζα και τα καρπώθηκαν οι δοσίλογοι..
 
Παρασκευή, 21 Αύγουστος 2015 09:11
Της Δήμητρας Γκουντούνα Άκου να δεις, εμείς είμαστε οικογενειάρχες. Πάμε στην εκκλησία, κοιτάμε τη δουλειά μας, με τις οικονομίες μας φροντίσαμε τα παιδιά μας να πάνε σε καλά σχολεία και κρατήσαμε και ένα ευρώ για να πάνε μετά στο εξωτερικό να δούνε άσπρη ημέρα.
 
Τρίτη, 28 Ιούλιος 2015 08:28
της Δήμητρας Γκουντούνα Την απόλυτη μουσική των αριθμών δεν την γνωρίζουνε οι περισσότεροι από εμάς. Οι μάγοι και γνώστες  της παγκόσμιας οικονομίας, περνούνε στο κομπολόι τους, τους  λαούς, και αποφασίζουν για την τύχη του.
 
Κυριακή, 12 Ιούλιος 2015 08:22
της Δήμητρας Γκουντούνα Ενέχυρο την πατρίδα μας ζητάνε οι Γερμανοί. Κάπως  έτσι μου μετέφρασαν οικονομολόγοι, την επιταγή του κ. Σόιμπλε, για τη  βαθιά επιμήκυνση του χρέους … 60 χρόνων.
 
Παρασκευή, 19 Ιούνιος 2015 09:46
της Δήμητρας Γκουντούνα Όχι οι δημοσιογράφοι, δεν είναι Άγιοι. Ούτε θέλω μ΄ αυτό το σημείωμα, να υποστηρίξω το χώρο που υπηρετώ για 40 περίπου χρόνια. Θέλω μόνο να υπενθυμίσω, πόσο επικίνδυνο είναι να στοιβάζεις ανθρώπους και συνειδήσεις σ΄ ένα ντορβά. «Δημοσιογράφοι και πολιτικοί είναι όλοι πουλημένοι.»  
 
Τρίτη, 12 Μάιος 2015 09:18
της Δήμητρας Γκουντούνα Το χρήμα δεν έχει χρώμα, δεν έχει πατρίδα και πολύ περισσότερο ιδεολογία. Πάμε και εμείς μετά από 200 χρόνια υποταγής (είχαμε και κάποια μικρά διαλείμματα φωτεινών ηγετών που τους έφαγε η μαρμάγκα) να πούμε στους καρχαρίες ότι το αίμα που σας προσελκύει των Ελλήνων είναι μεν κόκκινο αλλά…  
 
Σάββατο, 07 Φεβρουάριος 2015 09:42
της Δημητρας Γκουντοϋνα Στα οικονομικά δεν θα έλεγα ότι τα κατέχω, αλλά η δουλειά μου είναι να διαβάζω συνεχώς μπας και μάθω κάτι παραπάνω,  όχι για να έχω τη γνώση μόνο, αλλά και για να βρίσκω στον εαυτό  μου τις αιτίες που λειτουργώ κάθε φορά στην πολιτική «παράλογα»…
 
Κυριακή, 01 Φεβρουάριος 2015 08:20
της Δήμητρας Γκουντούνα Δεν είναι δυνατόν να προβάλει κανείς παλιούς μύθους και να τους ευθυγραμμίζει με τη νέα εποχή… Και έτσι αποφάσισα και πρότεινα στους φίλους μου να συνταχθούμε όλοι στο όνειρο μιας καλύτερης ζωής.
 
Τετάρτη, 03 Δεκέμβριος 2014 07:55
Η πορεία που είχε στόχο την συμπαράσταση στον Νίκο Ρωμανό, έληξε ειρηνικά χθες το απόγευμα. Τα επεισόδια που ξέσπασαν αργότερα στην Πλατεία Εξαρχείων έχουν δύο ερμηνείες.
 
Πέμπτη, 13 Νοέμβριος 2014 13:35
Της Δήμητρας Γκουντούνα Αρνούμαι να ζω σε μια τέτοια χώρα.. Αλλά δεν θα φύγω… Μ΄ αυτή τη φράση ο αιρετικός σκηνοθέτης της Αμερικής Μάικλ Μούρ ‘’κλείνει’’ το καουμπόικο σύστημα του Αμερικάνικου ονείρου στο ντοκιμαντέρ "Καπιταλισμός : Ιστορία ενός έρωτα". Ντοκιμαντέρ του 2009  που προβλήθηκε και πάλι πρόσφατα στους ελληνικούς τηλεοπτικούς δέκτες και φυσικά όχι στο δημόσιο η στα ιδιωτικά κανάλια αλλά,  σ ΄ αυτά που είναι κανείς συνδρομητής.