ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ...Video

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ...mas

Εκδοσεις ΔΙΑπλαση

User Menu

Υγεία - Ιατρικά
Κυριακή, 25 Ιανουάριος 2015 21:50
Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος έδωσε τα συγχαρητήριά του στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για την εκλογική νίκη του.
 
Παρασκευή, 16 Ιανουάριος 2015 17:08
Εγκαινιάστηκε, σήμερα το μεσημέρι, το Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Γενικού Αντικαρκινικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας». Η δομή ειναι δωρεά της Μαριάννας Ι. Λάτση, στη μνήμη του συζύγου της Νίκου Κούρκουλου, που απεβίωσε το 2007 μετά από εξαετή μάχη με τον καρκίνο.
 
Πέμπτη, 27 Νοέμβριος 2014 09:53
Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Κουίν Μέρι (Queen Mary) του Λονδίνου, με επικεφαλής τον ογκολόγο Τομ Πάουλς, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση
 
Πέμπτη, 09 Οκτώβριος 2014 12:32
Να καταθέσει ονόματα και στοιχεία σχετικά με τις καταγγελίες του ότι ισχυροί επιχειρηματίες και φίλοι του Πρωθυπουργού επηρεάζουν τις αποφάσεις του μεγάρου Μάξιμου προκάλεσε τον Γιάννη Δραγασάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης, προειδοποιώντας ότι στην αντίθετη περίπτωση θα είναι «κοινός συκοφάντης» και θα πρέπει να παραιτηθεί από αντιπρόεδρος της Βουλής. 
 
Τρίτη, 07 Οκτώβριος 2014 08:23
Η μεγαλύτερη έως τώρα επιστημονική έρευνα σχετικά με τις επιθανάτιες και εξωσωματικές εμπειρίες, τις οποίες κατά καιρούς αναφέρουν άνθρωποι που έπαθαν καρδιακή ανακοπή, αλλά τελικά ανένηψαν, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι σε όλο τον κόσμο το φαινόμενο δεν είναι καθόλου σπάνιο μεταξύ όσων επιβίωσαν.
 
Σάββατο, 02 Αύγουστος 2014 09:13
του Δρ Βασίλη Αθανασίου (Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος, MD, Ph.D. Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου Εξωσωματικής Αθηνών) Σήμερα είναι πλέον αποδεκτό ότι ο ήλιος πέρα από την ψυχική ανάταση και ευφορία που δημιουργεί έχει και καταστρεπτικές επιδράσεις στον οργανισμό που περιλαμβάνει από απλό ερύθημα μέχρι και καρκίνο του δέρματος.
 
Παρασκευή, 27 Ιούνιος 2014 09:05
Οι άνθρωποι που παίρνουν μια μικρή δόση ασπιρίνης καθημερινά και επί αρκετά χρόνια, για λόγους καρδιαγγειακής προστασίας, έχουν ένα παράπλευρο όφελος: μειώνουν περίπου στο μισό τον κίνδυνο να πάθουν καρκίνο του παγκρέατος, μια από τις πιο επικίνδυνες μορφές της νόσου.
 
Τρίτη, 13 Μάιος 2014 06:46
Σεξουαλικά μεταδιδόμενη νόσος ενδέχεται να είναι ο καρκίνος του προστάτη, σύμφωνα με εκτίμηση αμερικανών ερευνητών.
 
Σάββατο, 22 Μάρτιος 2014 08:59
Πέθανε το βράδυ της Παρασκευής, σε ηλικία 67 ετών, ο Κωστής Παπαγιώργης, συγγραφέας, δοκιμιογράφος και μεταφραστής, μια από τις πλέον ευγενείς μορφές των ελληνικών γραμμάτων.
 
Σάββατο, 22 Μάρτιος 2014 08:13
Συνέντευξη στη Βάνα Λυκομήτρου Τεράστια βήματα προόδου έχει σημειώσει τα τελευταία χρόνια η μέθοδος της εξωσωματικής γονιμοποίησης, στην οποία καταφεύγουν ολοένα και περισσότερα ζευγάρια, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υπογονιμότητας .
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL