ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ...Video

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ...mas

Home ΑΠΟΨΕΙΣ Δήμητρα Γκουντούνα
απο την Δήμητρα Γκουντούνα..
Παρασκευή, 11 Νοέμβριος 2016 10:08
Της Δήμητρας Γκουντούνα Το σκοτεινό χιούμορ των Αμερικανών, μάλλον δεν το κατάλαβε όλος ο πλανήτης  και έτσι δεν χαμογέλασε.
 
Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2016 08:24
της Δήμητρας Γκουντούνα Υπάρχει η Τηλεόραση κι ο κόσμος της. Αυτός ο κόσμος που χορεύει ή τραγουδά σαν να μας κατουρά. Που συμπεριφέρεται και συνομιλεί  σαν να μας φτύνει από το γυαλί. Μάνος Χατζιδάκις 1978…
 
Τρίτη, 04 Οκτώβριος 2016 08:10
της Δήμητρας Γκουντούνα Δεν έχω λόγια, να σας πω. Και το χειρότερο δεν έχω να πιαστώ από τα όνειρα της νιότης μου. Δεν έχω λόγια ν΄ αποκριθώ ,δεν έχω δικαιολογία για τις αγάπες και τις φιλίες που χάλασα για όλους αυτούς που παραμέρισα, γιατί δεν έβλεπαν το ΕΜΕΙΣ αλλά το ΕΓΩ.
 
Παρασκευή, 19 Αύγουστος 2016 13:06
της Δήμητρας Γκουντούνα Ανελέητοι, παλιάνθρωποι, χαμαιλέοντες της πολιτικής και του διαδικτύου, αποδεικνύεται  ένα  κομμάτι του Λαού μας.
 
Τετάρτη, 20 Ιούλιος 2016 08:54
Της Δήμητρας Γκουντούνα Μια φορά και έναν καιρό στη Χώρα του ποτέ, που ο κόσμος ήταν 'όμορφος και αγγελικά φτιαγμένος, μια αφελής της φανταστικής εποχής της δεκαετίας του ΄80 εργαζόταν στην ιδανική εφημερίδα που εκπροσωπούσε την απόλυτη αλήθεια και ήταν...  η πρώτη στον χώρο του Τύπου που κυκλοφόρησε  και θα γκρέμιζε την διαπλοκή και τους κακούς λύκους που κατασπάραζαν τους καρπούς του κήπου του λαού.
 
Κυριακή, 03 Ιούλιος 2016 09:17
της Δήμητρας Γκουντούνα Είναι τέτοιος ο βομβαρδισμός των πληροφοριών αλλά και των γεγονότων τα τελευταία 8 χρόνια που δεν έχεις πια την πολυτέλεια να σκεφθείς ψύχραιμα.
 
Κυριακή, 19 Ιούνιος 2016 07:35
Η   Αγία Μεγάλη Σύνοδος που αρχίζει την Δευτέρα στο Ηράκλειο της Κρήτης,είναι ενα τεράστιο γεγονός που δεν αφορά μόνο την Ορθόδοξη Εκκλησία,αλλά την ειρήνη και την ενότητα των Λαών.Ισως σ΄αυτην την Σύνοδο να προσέλθει και ο Πατριάρχης της Ρωσίας  Κύριλλος.Της Δήμητρας Γκουντούνα.
 
Κυριακή, 22 Μάιος 2016 09:18
γράφει η Δήμητρα Γκουντούνα Βρισκόμαστε όλοι σε πλήρη σύγχυση … Να φανταστείτε, ότι εγώ μπερδεύτηκα τόσο πολύ που νόμιζα ότι η ελληνική κυβέρνηση μιλούσε με την τρόικα του 19ου αιώνα.
 
Τετάρτη, 20 Απρίλιος 2016 17:10
της Δήμητρας Γκουντούνα Η περιέργεια μου, ήταν χαρακτηριστικό και της παιδικής μου ηλικίας. Έτσι βλέποντας, σχεδόν κάθε βράδυ τον πατέρα μου ν΄ αποσύρεται στο γραφείο του και να κατεβάζει ένα μαύρο βιβλίο  και δίπλα σ΄ ένα σημειωματάριο να γράφει και να γράφει έβαλα όλες τις δυνάμεις μου τις ντεντεκτιβικές  και όταν εκείνος αποσύρθηκε πήγα και το κατέβασα να δω τι είναι.
 
Τετάρτη, 30 Μάρτιος 2016 07:21
Eπιτέλους ,αρχίζει να υλοποιείται το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και οι δεσμεύσεις που ειχε πάρει στις πλάτες του ο Αλέξης Τσίπρας.Της Δήμητρας Γκουντούνα.
 
Τετάρτη, 16 Μάρτιος 2016 10:06
Της Δήμητρας Γκουντούνα Τα Εθνικά μας θέματα δεν τ αγγίζω. Γιατί  όπου και  να ακουμπήσεις τούτο τον τόπο είναι ένα καρφί στην καρδιά. Κι αν έχεις πάθος  με την ιστορία,  νιώθεις σαν το παιδί  το πεινασμένο, που κρατάει στα χέρια του ένα γλυκό και είναι έτοιμοι  όλοι να του το πάρουν.
 
Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2016 11:31
της Δήμητρας Γκουντούνα Οι ειδήσεις φωτίζουν σαν προβολείς την πολεμική διάθεση που υπάρχει σ ΄ όλο τον Ευρωπαϊκό ορίζοντα. Δονείται όλη η Ευρώπη από την οικονομική κατάρρευση.
 
Σάββατο, 16 Ιανουάριος 2016 08:45
Της Δήμητρας Γκουντούνα Κάθε ανάγνωση της ιστορίας μας  από οποιοδήποτε βλέμμα την ‘κοιτάξεις’ αριστερό, δεξιό και όπως αλλιώς τη θέλεις  ένα συμπέρασμα μόνο  μπορείς να βγάλεις: δεν έχουμε αποτινάξει  τις αλυσίδες  της υποταγής  ΠΟΤΕ… Βαυαροί, καουμπόηδες  και όποια φυλή άλλη  θέλεις έχει εισβάλει σε τούτο τον τόπο και τρυγάει τους χυμούς  της.
 
Σάββατο, 02 Ιανουάριος 2016 10:36
της Δήμητρας Γκουντούνα Λοιπόν, μ ΄ όλο τον σεβασμό που έχω στο Σωματείο μας και στην Ένωση Συντακτών, θα ήθελα να επισημάνω  την αβλεψία η την αδιαφορία που δείχνουμε  η την ανοχή αν θέλετε,  σε κάποιους συναδέλφους που παραπληροφορούν η μπερδεύουν  τους αναγνώστες η τους τηλεθεατές  σ΄ ότι έχει σχέση με το ασφαλιστικό.