ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ...Video

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ...mas

Εκδοσεις ΔΙΑπλαση

User Menu

συνεντεύξεις:
Σάββατο, 10 Μάρτιος 2012 13:38
της  Λαμπριάνας Κυριακού   Χαμογελαστή, απλή μα πάνω απ όλα άνθρωπος. Δίνει γροθιά στη ζωή και προσπαθεί ν απαλλαχτεί απ όλα τα στημένα των ημερών.  Την Σοφία Παπάζογλου την  είχα δει για πρώτη φορά, να τραγουδάει στη Κύπρο δίπλα από τον αξέχαστο Μανώλη Ρασούλη.
 
Δευτέρα, 27 Φεβρουάριος 2012 02:04
Για την περιπέτεια της υγείας του και  με πεσμένο το ηθικό και πιο ευσυγκίνητος από κάθε άλλη φορά επέστρεψε ο Ντίνος Καρύδης στο σπίτι του μετά από 15 μέρες που έμεινε στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο "Άγιος Σάββας",
 
Σάββατο, 25 Φεβρουάριος 2012 19:44
μιλάει στη Σμαράγδα Μιχαλιτσιάνου Χρεοκοπημένος επιστρέφει μετά από 10 χρόνια στις μπουάτ ο Χάρρυ Κλυνν με την παράσταση "Όποιον πάρει ο Χάρρυς". O "Γελωτοποιός της Ρωμιοσύνης" θα στρέψει τα βέλη προς  όλες τις κατευθύνσεις, ενώ απευθυνόμενος στους Τριακόσιους της Βουλής τους δηλώνει ευθαρσώς "Δεν θα σας επιστρέψουμε να βάλετε υποψηφιότητα"…
 
Κυριακή, 19 Φεβρουάριος 2012 07:39
Μιλάει στη Νίνα Ναχμία Η Νένα Βενετσάνου, απλώνει χέρια σαν φτερούγες πουλιού και αγκαλιάζει το κοινό που την παρακολουθεί με ιερή συγκίνηση.
 
Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2012 11:46
μιλάει στη Σμαράγδα Μιχαλιτσιάνου «Έχω κάνει παύση πληρωμών… Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος…». Την παραπάνω αφοπλιστική απάντηση έδωσε στην «Avecnews» η γνωστή ηθοποιός Νικολέτα Βλαβιανού. Και δεν είναι η μόνη.
 
Τρίτη, 07 Φεβρουάριος 2012 12:19
Συνέντευξη στη Λιάνα Μπουκουβάλα Χειμαρρώδης, με χιούμορ και δόσεις αυτοσαρκασμού. Είναι σχεδόν ακατόρθωτο να μην την συμπαθήσεις αφού η μοναδική αύρα της σε κατακτά από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Πρώτη μας επαφή;
 
Πέμπτη, 12 Ιανουάριος 2012 11:40
μιλάει στη Σμαράγδα Μιχαλιτσιάνου  Νιώθω απέραντη μοναξιά .Τόσο πολύ σε σημείο πολλές φορές να  έχω τάση για αυτοκτονία…" Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί, ότι η γυναίκα που έκαιγε  καρδιές και αναστάτωνε με την παρουσία της σήμερα  μπορεί να γυρνάει μόνη στους τέσσερις τοίχους ενός σπιτιού ζώντας με τις αναμνήσεις της και την ελπίδα, ότι η ζωή μπορεί να φανεί έστω και λίγο φιλική μαζί της. 
 
Τετάρτη, 14 Δεκέμβριος 2011 10:42
μιλάει στη Σμαράγδα Μιχαλιτσιάνου   Η γυναίκα του Μήτσου, αυτή η παραδοσιακή νοικοκυρά δεν λείπει και σήμερα από τις γειτονιές.
 
Τρίτη, 13 Δεκέμβριος 2011 06:53
Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Σεμίνα Διγενή μιλάει για τους λόγους που την έκαναν να μείνει εκτός μικρής οθόνης, ασκεί κριτική και αξιολογεί τα όσα συμβαίνουν στο κοινωνικοπολιτικό σύστημα.
 
Τρίτη, 13 Δεκέμβριος 2011 06:25
Η Πόλυ Μηλιώρη γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε Ιστορία στην Αθήνα. Για μια εικοσιπενταετία εργάστηκε ως δημοσιογράφος, διευθύνοντας το περιοδικό Πάνθεον και γράφοντας χρονογράφημα και κριτική βιβλίου.
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL