ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ...Video

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ...mas

">

bunner3

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:block"
     data-ad-format="autorelaxed"
     data-ad-client="ca-pub-7408697485170829"
     data-ad-slot="9995569825"></ins>
<script>
     (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>
Ελεος... Δουλέμποροι παίρνουν παιδιά και τα πουλάνε.

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση καταγγελίας Παλαιστίνιου στην Κω, ότι δουλέμποροι πήραν τον γιο του από το νησί. Η αστυνομία έκανε συλλήψεις, αλλά δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη τι έχει συμβεί στο παιδί.

Ο 29χρονος Παλαιστίνιος, ο οποίος ζει στο Προαναχωρητικό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών στην Κω, πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε την υπόθεση. Στους αστυνομικούς είπε ότι τον προσέγγισαν μέλη κυκλώματος διακίνησης μεταναστών και του είπαν ότι μπορούν να μεταφέρουν τον ίδιο και τον γιο του στη Σουηδία, πιθανότατα αεροπορικώς, για 6.500 ευρώ. «Εκείνοι πήραν τον γιο μου και από τότε δεν τον έχω ξαναδεί. Ξέρω ποιοι το έκαναν και που μένουν», είπε.

Η αστυνομία έκανε έρευνα στη διεύθυνση που τους έδωσε ο 29χρονος, στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί συνελήφθησαν τέσσερις Παλαιστίνιοι και δύο Σύροι, κατασχέθηκαν περίπου 2.000 ευρώ, δύο πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα των ιταλικών Αρχών και κινητά τηλέφωνα. Αργότερα, συνελήφθη και ένας 35χρονος Παλαιστίνιος, ο οποίος φέρεται ως αρχηγός του κυκλώματος.

Πηγή: Κως: Θρίλερ με καταγγελία Παλαιστίνιου -«Δουλέμποροι πήραν το παιδί μου» | iefimerida.gr


Ο 35χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το παιδί δεν απήχθη, αλλά εστάλη σε συγγενείς του στη Σουηδία, σύμφωνα με πληροφορίες. Μάλιστα, έδωσε ένα τηλέφωνο συγγενών του παιδιού στη Σουηδία για να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Πλέον, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι δουλέμποροι να μετέφεραν το παιδί στη Σουηδία, αλλά όχι τον πατέρα του, διότι εκείνος είχε συλληφθεί λίγο μετά τη συμφωνία μαζί τους από τις αστυνομικές Αρχές της Κω. Πάντως, δεν έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο το αγόρι τελικά να μην είναι με συγγενείς του.

Η αστυνομία θα ζητήσει τη συνδρομή των σουηδικών αρχών για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

 

Πηγή:iefimerida.